|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Sep 2010 نوشتهها: 1
تشكرها: 3
1 بار تشكر شده در 1 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 ![]() |
با تشکر از پروژه ی مفیدی که در اختیار عموم قرار دادین.
یه سوال: در برنامه میکروکنترلر و در روتین PID_control آرایه errer_save کجا مقدار دهی می شود؟ |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از mandana_rasouli به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#12 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2010 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 42
تشكرها: 13
45 بار تشكر شده در 17 پست
درجه: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 106 ![]() |
نوشته اصلی توسط mandana_rasouli
سلام.
بله احتمالاً در هنگام مرتب کردن فایل این خط از برنامه اشتباهاً پاک شده. به هر حال باید خط زیر رو به برنامه بعد از حلقه for در روتین PID_control اضافه کنید. کد PHP:
در بدترین روزها امیدوار باش، زیرا زیباترین باران ها از سیاهترین ابرهاست ... ***************************************** *********************************** *************************** تنها کسانی که ما را می رنجانند عزیزانی هستند که همیشه کوشیده ایم از ما نرنجند. ***************************************** ********************************* ************************ ویرایش توسط mohammad_reza : 09-17-2010 در ساعت 11:35 PM. |
|||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از mohammad_reza به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#13 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011 محل سکونت: kermanshah نوشتهها: 1
تشكرها: 0
0 بار تشكر شده در 0 پست
سلام آقا محمد خواستم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییی تشکر کنم فقط ببخشید من طبق شماتیکی که گزاشتید شکل رو توی پروتوس کشیدم فقط نمیدونم شماره شفت انکدر چنده و اینکه آی سی من پایه 10 و11 نداره پس تغذیه رو چیکار کنم
ویرایش توسط baharak : 04-19-2011 در ساعت 11:13 AM. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2010 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 42
تشكرها: 13
45 بار تشكر شده در 17 پست
درجه: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 106 ![]() |
با سلام و تشکر . اولاً باید بگم که من برای اینکدر شفت از اپتوکوپر ساده استفاده کردم و چنین قطعه ای در پروتئوس وجود نداره. ثانیاً اگر منظورتون از آی سی میکرو هستش باید بگم که در پروتئوس این قطعه بصورت اتوماتیک تغذیه میشه و نیازی به vcc و gnd نداره.!!!
در بدترین روزها امیدوار باش، زیرا زیباترین باران ها از سیاهترین ابرهاست ... ***************************************** *********************************** *************************** تنها کسانی که ما را می رنجانند عزیزانی هستند که همیشه کوشیده ایم از ما نرنجند. ***************************************** ********************************* ************************ |
|||||||||
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011 نوشتهها: 1
0 بار تشكر شده در 0 پست
نوشته اصلی توسط mohammad_reza
سلام،ممنون ازاطلاعاتتون میخواستم اگر امکانش هست هم اطلاعاتی در مورد pid وهم اگر امکان داره نقشه شماتیک مدار رو برام بفرستید
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: May 2011 نوشتهها: 1
0 بار تشكر شده در 0 پست
نوشته اصلی توسط baharak
باسلام
اگر ممکنه شماتیکی که با پروتوس گذاشتین رو بذارین به شدت نیاز دارم. ممنون میشم تمنا دارم |
|||||||||
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jun 2011 نوشتهها: 1
تشكرها: 1
0 بار تشكر شده در 0 پست
با سلام و سپاس
مطلبتون واقعاٌ مفيد بود. متشكرم |
|||||||||
|
|
|
|
|
#18 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jul 2011 نوشتهها: 1
0 بار تشكر شده در 0 پست
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MVLAB/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]
سلام خسته نباشی ببخشید یه سوال داشتم درمورد برنامه کنترل موتوری که گذاشته بودی توسایت. اول اینکه در قسمت اول برنامه تایمردو interrupt [TIM2_OVF] void timer2_ovf_isr(void) { if(delay_count>0){ delay_count--; } else{ x=TCNT0; rpm_out_float=(x*60); rpm_out_float=rpm_out_float/(20); rpm_out_float=rpm_out_float/sampling; rpm_out_int=rpm_out_float; TCNT0=0; delay_count=3; PID_control(); } } چرا اومدی در این اعداد(60و20 sampling ضرب و تقسیم کردی؟ -------------------------------------------------------- دقیقا مشابه همین رو در انتهای برنامه اصلی داخل حلقه "وایل" آوردی set_point_int=(read_adc(0)*5); set_point_int=(set_point_int*840); set_point_int=set_point_int/1023; set_point_int= set_point_int+500; display(); این اعداد 5و 1023و 840و500 چی هستند؟ -------------------------------------------------------- در برنامه setting اعداد 1023و5و5.8 چی هست؟و اینکه این vdc اصلا چیه؟ vdc=read_adc(4); vdc/=1023; vdc*=5; vdc*=5.8; -------------------------------------------------------- در ادامه برنامه setting اعداد 1023و5و2.5 چی هست؟ kp=read_adc(1)*5; --------------------------------------------------------kp/=1023; kp/=2.5; و سوال آخر اینکه در برنامه PID_control چرا اومدی خطا رو در بازه در نظر گرفتی و گرد کردیش؟ error_save[9]=(set_point_int)-(rpm_out_int); --------------------------------------------------------if(error_save[9]>1000){ error_save[9]=1000; } if(error_save[9]<-1000){ error_save[9]=-1000; } if(error_save[9]>500 && error_save[9]<1000){ error_save[9]=500; } if(error_save[9]<-500 && error_save[9]>-1000){ error_save[9]=-500; } if(error_save[9]>250 && error_save[9]<500){ error_save[9]=250; } if(error_save[9]<-250 && error_save[9]>-500){ error_save[9]=-250; } if(error_save[9]>125 && error_save[9]<250){ error_save[9]=125; } if(error_save[9]<-125 && error_save[9]>-250){ error_save[9]=-125; } if(error_save[9]>65 && error_save[9]<125){ error_save[9]=65; } if(error_save[9]<-65 && error_save[9]>-125){ error_save[9]=-65; } منم یه بخش از پروژم کنترل سرعت موتور دی سی هست.موتورم 12ولته و شفت انکدرم 200پالسی. ببخشید که اینقد سوال پرسیدم |
|||||||||
|
|
|
|
|
#19 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2012 نوشتهها: 1
0 بار تشكر شده در 0 پست
با سلام
آقا محمد رضا من باید حتما یه تماسی باهاتون بگیرم من تو دانشگاه بد جور سر این پروژه گیر کردم یه چند کلمه ای باید باهاتون حرف بزنم ، خیلی ممنون... 09132815191 |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| dc, دور, pid, موتور, کنترل, کنترلر |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|