|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: May 2011 نوشتهها: 7
تشكرها: 7
2 بار تشكر شده در 2 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 15 ![]() |
با سلام خدمت مدیران سایت...
میدونم این موضوع تکراریه ولی من از pid هیچی متوجه نشدم. اگه میشه خیلی ساده برام توضیح بدین که pid چیه؟ برنامه اش چجوریه؟لطفا کمک کنید خیلی وقته که به دنبال یادگیری این مطلب هستم ممنون.... |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از robosaba به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 | |||||||||
|
عضو جديد
2 بار تشكر شده در 2 پست
پس چی شد؟...
لطفا هر چه سریعتر جوابمو بدین نمیدونین چقدر دنبالشم. ممنون.... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو جديد
![]() |
یک الگوریتم برنامه نویسی یه با توجه به موقعیت فعلی..خطای قبلی و میزaنه افزایش خطا ها.....
البته بحثش خیلی فراتره.و معمولا هیچکس از خودpid استفاده نمیکنه. برای چه کاری میخواید؟
one day i will fly.. i will open my wings..i will try.. i will return to sky.. no matter what they say.. THIS IS MY LIFE..THIS IS MY WAY..! CAUSE:i don't wanna win this game iif i can't play it my way..! ویرایش توسط ..AndromedA.. : 05-27-2011 در ساعت 03:15 PM. |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
عضو جديد
2 بار تشكر شده در 2 پست
من برای کنترل موتورهای روبات فوتبالیست میخوام چون شنیدم با این الگوریتم کار میکنه اگه میشه نحوه برنامه نویسیشو برام توضیح بدین ممنون |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو جديد
![]() |
نحوه یه برنامه نویسیش چیز ثابتی نیست.......
هر کس یه جوری مینویسه...... مثلا فرض کنید که ما میخوایم از نقط aکه شروع میکنیم دقیقا در نقط b بایستیم...... خوب میتونیم فاصله از نقط b رو بدیم pwm........ ولی اینطوری خیلی آروم میره پس یه ضریب براش میذاریم....... به همین ترتیب که فاصله رو تاثیر میدیم زاویه یه کمپس هم تاثیر میدیم.... اگه دقیق تر میخواید باید سهم هر موتور در حرکت هم حساب کنید..... من خودم خیلی کار نکردم ولی اگه میخواید تا بیشتر توضیح بدم
one day i will fly.. i will open my wings..i will try.. i will return to sky.. no matter what they say.. THIS IS MY LIFE..THIS IS MY WAY..! CAUSE:i don't wanna win this game iif i can't play it my way..! |
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
عضو جديد
2 بار تشكر شده در 2 پست
بله لطفا بیشتر توضیح بدین که دقیقا الگوریتمش چیه |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jun 2011 نوشتهها: 1
تشكرها: 0
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 ![]() |
سلام . یه برنامه پی ای دی به همراه شبیه سازیش تو پرتیوس لازم دارم.. یک سیگنال خطا بگیره خروجی مناب بده. نیز شدید دارم ممنون
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو جديد
![]() |
pid یک الگوریتم برنامه نویسی نیست pid تا 20 سال پیش پایه و اثاث تمام ابزار های کنترل دقیق بوده تو ایران هم هنوز هست!! pid در حقیقت میاد با مشتق و انتگرال گرفتن از خطا نسبت به اون چیزی که مد نظر ماست با توجه به فید بکی که داریم و جمع این انگزال و مشتق البته با یه ضریب به نوعی با مقدار مستقیم خطا و کسرش از مقدار اصلی داده شده حرکت رو دقیق میکنه حالا Pid بیشتر از اینکه نرم افزاری بخواد باشه سخت افزاریه چون نوشتن برنامش کار حضرت فیله ولی سخت افزاریش کلا 2 تا ap-amp میخواد ولی سخت افزاری کردن Pid بخواطر قسمت انتگرال گیر که یه خازن + اون ap-amp میاد عمل انتگرال گیری رو انجام میده یکم تاخیر داره! و البته مدار مشتق گیر که به نویز خیلی حساسه و به این دلیل اکثرا" حذف میشه کلی درد سر فیلترینگ داره!! حالا pid واسه جونیور رو من میگم بیخیال شو چون به جایی نمیرسی توش چون واسه کنترل دقیق باید موتور هات شفت اینکدر داشته باشن و بت فیدبک بدن یا میتونی یه برنامه pid ساده صرفا برا کامپس بنویسی که رباتت رو نشه کج کرد ولی در مورد جونیور اینو بدون که همیشه بهترین چیز ساده ترینشه
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| pid |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|