|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010 محل سکونت: قطعه ای ازبهشت نوشتهها: 19
تشكرها: 2
12 بار تشكر شده در 3 پست
درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 52 ![]() |
یک موتور دارم که ولتاژکاریش 6 ولته و در موقع کارکردن معمولی 1.5 آمپر میکشه ولی موقع راه اندازی رله 30 آمپری رو سوزوند!!!! چه روشی برای درایو کردنش مناسبه؟چرا؟ موتور دارای گشتاور بالایی است و برای اسباب بازی های که بچه ها روی آن سوار میشوند موتور گشتاور بالا تا دانه ای 50هزارتمان میشه معرفی بفرمایید برای بالا رفتن از سطوح ناهموار کارم خیلی گیره لطفا کمک کنید(پروژه دانشجوییه) |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير ارشد
![]() |
سلام..
بهترین موتوری که میتونم بهتون معرفی کنم.موتور صندلی PMW به همراه گریبکسشه.این موتور را می تونید از لاندا الکترونیک تهران تهیه کنید. اینم لینکش: لاندا الکترونیک - بزرگترین فروشگاه قطعات الکترونیک و رباتیک در ایران
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
عضو جديد
12 بار تشكر شده در 3 پست
با سلا م و عرض خسته نباشید می بخشید در باره راه اندازی موتور با آمپر بالا با درایور bts7810k میگن کسی در ایران تا حالا راهش ننداخته!!!!!!!!! کسی تا بحال با این آی سی کار کرده؟؟؟؟ نکته خاصی داره؟؟؟؟؟ درایور دیگه ای هم هست که بتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟ |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
مدير ارشد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 186
تشكرها: 75
265 بار تشكر شده در 112 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 292 ![]() |
نخست اینکه هر کی هر چی میگه ، بگه شما چرا گوش میدی؟ دوم اینکه کاری نداره ولی برای اون موتوری که معرفی شده هیچ فایده ای نداره اگه اون موتورو استفاده کنی بگم حدود 220 هزار تومان پولشه! من یه مدار ساده از روش کنترلش گذاشتم در پروژهای عملی با AVR - متارو ولی گفتم ساده ، فقط برای آشنایی ساختن درایورش کاره سختیه آمادشو داره لاندا ، اگه خواستی می تونم برات بسازم اونم BMW اشتباه نوشته شده...
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
عضو جديد
12 بار تشكر شده در 3 پست
با سلام وعرض خسته نباشید با تشکر از کاربرانی که جواب این پست رادادند(به خصوص آقای کوشان) می بخشید آقای کوشان پستی که فرموده بودید خیلی ساده بود اگر خواسته باشید لطف کنید و اون مدار رو بسازید چقدرحق الزحمت شما میشه؟ بعد اندازه مدار چقدر میشه؟آخه برای من اندازه خیلی مهمه در ضمن درایورbts7810k رو که دیدم فقط قابلیت تحمل جریان تا 25 امپر برای 100 میلی ثانیه قابلیت تحمل جریان تا 100 امپر برای 1 میلی ثانیه داشت که برای من 100 میلی ثانیه کمه ، چون ربات از سطوح ناهموار بالا میره و شاید چند ثانیه یک جا موتور قفل کنه لطفا جوابم رو بدید (چون خیلی به کمک نیاز مندم) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- فقط پولدارها به بهشت نمی روند |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
مدير ارشد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 186
تشكرها: 75
265 بار تشكر شده در 112 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 292 ![]() |
خواهش میکنم...
بله اون نمونه ای که دیدین خیلی سادس و میشه گفت فقط برای شبیه سازی به درد می خوره ، در واقع برای آشنایی با کلیات قضیه هستش... هزینه ی اونم قابل نداره باید کاملا موتورتون رو مشخصاتش رو بدونم تا بفهمم باید چه جوری درایوش کرد. نوع ورودی سیگنال هم مهمه ، همچنین اینکه می خواین 2 جهته باشه یا 1 جهته و ....
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| dcجریان, بالا, درایو, موتور |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|