|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
مدير ارشد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 186
تشكرها: 75
265 بار تشكر شده در 112 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 292 ![]() |
|
|
| 8 کاربر از Kooshan به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 |
|
مدير ارشد
![]() |
با تبریک به خاطر کسب مقام دوم مسابقات IRANOPEN در رشته ی ربات های فوتبالیست B سنگین وزن به اعضای تیم SaEeB
لازم دیدم اضای متارو حاضر در عکس را معرفی کنم. از راست به ترتیب 1-جناب آقای کوشان 2-جناب اقای عبدالهی 3-جناب آقای رضوی 4-جناب آقای نصر 5-خودم 6-جناب آقای شهرانی(مدیریت پژوهشسرای ناحیه ی 3 اصفهان) 7-جناب آقای سیاوش استکی از چپ 1- 2- 3-سرکار خانم قدوسی 4-(ردیف عقب)سرکار خانم افشاری 5-سرکار خانم الماسیان بقیه دوستان هم که در تصویر هستند از اعضای متارو نیستند. البته این تصویر شامل اعضای چند تیم می باشد.
|
|
| 8 کاربر از emami به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#3 | |||||||||
|
مدير كل سايت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009 محل سکونت: نصف جهان نوشتهها: 501
تشكرها: 393
754 بار تشكر شده در 302 پست
درجه: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 491 ![]() |
من هم به نوبه خودم، مقام دوم را به همه افرادی که در این کار سهم عمده ای داشتند به خصوص آقای امامی، آقای کوشان، آقای عبداللهی تبریک می گویم و همچنین تشکر ویژه ای بکنم از آقای عابدینی مدیر مسئول پژوهشسرای صائب که همواره یار و یاور همه ما بوده اند.
خدایا... می خواهم آنگونه زنده ام نگه داری که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید ازنبودنم خدایا ... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری ... ------------------------------------------------- برای تشکر فقط از دکمه استفاده کنیدبا سپاس |
|||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از Razavi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#4 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام...
منم از همه ي سران متارو ،آقايان امامي ، رضوي ،كوشان و عبدالهي تشكر ويژه اي دارم... از مديريت خوب پوهشسرا هم جناب آقاي عابديني هم به صورت فوق العاده اي تشكر ميكنم...
|
|
| 7 کاربر از mohamad.nasr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#5 |
|
مدیر بخش
![]() |
ساده و مختصر
"بچه ها متشکریم" تبریک میگم به همه اعضای متارو
|
|
| 3 کاربر از Abdelahi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#6 | |||||||||
|
كاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010 محل سکونت: Isfahan نوشتهها: 102
تشكرها: 91
54 بار تشكر شده در 27 پست
درجه: 9 [ ]سابقه: 0 / 202 ![]() |
عکاس کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
#7 |
|
كاربر سايت
![]() |
خب من میخواستم همه تشکراشونو بکنن بعد
جا داره از خانومهای محترمه و اقایون محترمی که با تشویقهای گرمشون مسابقه های ما رو منقش فرمودند
|
| 2 کاربر از samin almasian به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#8 |
|
مدیر انجمن خودرو خورشیدی
![]() |
با تبریک فراوان
میگن سال دیگه ایران اپن را اصفهانیا قبضه میکنن ! یا یه همچین چیزایی !
|
|
|
#9 |
|
كاربر سايت
![]() |
اها ... بعد میشه بپرسم به چه دلیل؟
|
|
|
#10 |
|
عضو جديد
![]() |
baraye chi bi ejaze ax mizarid?
man k ejaze nadadam axamo bezarid!
one day i will fly.. i will open my wings..i will try.. i will return to sky.. no matter what they say.. THIS IS MY LIFE..THIS IS MY WAY..! CAUSE:i don't wanna win this game iif i can't play it my way..! |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2011, iran, open |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|