|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدير ارشد
![]() |
خبرگزاري فارس: به دنبال برگزاري ششمين دوره مسابقات ملي رباتيك كشور در اردوگاه كشوري شهيد بهشتي اصفهان، از يكهزار و 500 شركت كننده اين مسابقات كلاهبرداري شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، با اعتراض يكهزار و 500 دانشآموز و دانشجوي شركت كننده در ششمين دوره مسابقات ملي رباتيك كشور به نحوه برگزاري اين مسابقات در اصفهان، مشخص شد كه اين مسابقات با جعل لوگوي يكي از دانشگاههاي اصفهان و به نام اين دانشگاه توسط شركت خصوصي رعد ايران " رعد كاپ " برگزار شده و رسميت ندارد. محسن حبيبزاده دانشجوي برق و الكترونيك دانشگاه مشهد در اين ارتباط در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان در خصوص نحوه كلاهبرداري شركت رعد ايران گفت: شش ماه پيش در حالي فراخوان برگزاري اين دوره از مسابقات در 26 و 27 آبان ماه سال جاري بر روي سايت مسابقات روباتیک رعدکاپ اصفهان قرار گرفت و دانشآموزان و دانشجويان از سراسر كشور اقدام به ثبت نام كردند كه در ابتدا يكي ديگر از دانشگاههاي اصفهان ميزبان اين دوره از مسابقات اعلام شد. وي تصريح كرد: يك ماه قبل از برگزاري مشخص شد كه اين دانشگاه ميزبان اين دوره از مسابقات است و اين در حالي بود كه پس از اين موضوع، شركت كنندگان به هنگام حضور در اصفهان متوجه شدند كه تنها شركت خصوصي رعد ايران يا رعدكاپ مجري برگزاري اين مسابقات است. اين دانشجوي دانشگاه مشهد بيان داشت: دوره مقدماتي مسابقات رباتيك رعد كاپ 26 آبان ماه در حالي برگزار شد كه عدم حضور هيچ مسئولي در اردوگاه شهيد بهشتي به منظور پاسخگويي به مشكلات شركتكنندگان و ناظر بر نحوه برگزاري مسابقات، عدم وجود برنامه دقيق و مشخص در نحوه پذيرش و سرويسدهي به آنها سبب اعتراض جمع كثيري از شركت كنندگان شد كه به دنبال اين اعتراضات و تماس با نيروي انتظامي استان اصفهان، شب گذشته مجري مسابقات دستگير و راهي زندان شد. يكي از دانشجويان رشته نرمافزار كامپيوتر از دانشگاه يزد نيز گفت: تمام شركت كنندگان معترض به علت اينكه مرجع پاسخگويي در دوران برگزاري مسابقات وجود نداشت، از حضور در دوره فينال خودداري كردند كه با مشخص شدن كلاهبرداري صورت گرفته، با پيگيري نيروي انتظامي اصفهان و دادگستري قرار شد تمام هزينه شركت كنندگان عودت داده شود. يكي از دانشجويان دانشگاه قم هم در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان ادامه داد: حداقل هزينه براي ساخت يك ربات ساده نزديك به 300 هزار تومان است و بسياري از شركت كنندگان در اين مسابقات يك ميليون تومان براي ساخت ربات هزينه كردند. به گزارش فارس، مسابقات ملي رباتيك كشور هر ساله به ميزباني دانشگاههاي مختلف برگزار ميشود كه اين مسابقات ارديبهشت ماه امسال به ميزباني اين دانشگاه برگزار شد و اين در حاليست كه با سوءاستفاده شركت خصوصي رعد ايران از آرم و نام دانشگاه، برگزاري اين مسابقات بسيار قابل تامل به نظر ميرسد. در سايت رعد كاپ كه با وجود كلاهبرداري صورت گرفته، هنوز ***** نشده و به راحتي قابل دسترسي است، هزينه ثبت نام هر تيم در هر رشته 50 هزار تومان، هزينه ثبت نام هر نفر در هر رشته 20 هزار تومان، هزينه اسكان براي هر نفر در دو شب 20 هزار تومان، هزينه پذيرايي براي هر نفر 20 هزار تومان و هزينه هر نفر مهمان يا تماشاگر در دو روز نيز 10 هزار تومان اعلام شده است. به گزارش فارس، اين دوره از مسابقات قرار بود در رشتههاي روباتهاي مسيرياب، مسيرياب ويژه، امدادگر، مينياب، شبيهساز فوتبال دو بعدي، نمايش آزاد و بينايي ماشين و با حضور يكهزار و 500 نفر از دانشآموزان و دانشجويان سراسر كشور برگزار شود. اخبار تكميلي متعاقبا ارسال ميشود. .... منبع خبر: Fars News Agency :
|
|
|
#2 |
|
مدير ارشد
![]() |
واقعا انتشار چنین اخباری بسیار ناراحت کننده وتاسف انگیز است.
عده ای به خاطر سود جویی و منافع شخصی نام اصفهان را به عنوان یکی از قطب های رباتیک کشور این طور لکه دار کنند.... همانطور که در تیتر خبر دیدید "كلاهبرداري از 1500 شركت كننده مسابقات ملي رباتيك كشور در اصفهان" این نام اصفهان است که لکه دار شده نه نام یک شرکت یا موسسه ی خصوصی...
|
| 2 کاربر از emami به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#3 |
|
كاربر سايت
![]() |
درسته اقای امامی واقعا که مایه ی تاسفه .اما من که اونجا بودم سعی کردم به نوبه ی خودم از اصفهان حمایت کنم در صورتی که این ننگ رو به این راحتیا نمیشه پاک کرد و همین مایه ی تاسفه
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
مدير كل سايت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009 محل سکونت: نصف جهان نوشتهها: 501
تشكرها: 393
754 بار تشكر شده در 302 پست
درجه: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 491 ![]() |
واقعا تاسف انگیزه که خبرنگاری که این خبر رو اینقدر با آب و تاب و پیاز داغ فراوان نوشته اصفهانی بوده و اصلا به پیامدهای بعدی این خبر توجه نداشته است
خدایا... می خواهم آنگونه زنده ام نگه داری که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید ازنبودنم خدایا ... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری ... ------------------------------------------------- برای تشکر فقط از دکمه استفاده کنیدبا سپاس |
|||||||||
|
|
| اين کاربران از Razavi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#5 |
|
مدیر بخش
![]() |
اما واقعا کسی نمیدونه که چرا.......
اول: اگه رعدیران غیر قانونی از نام و لوگوی دانشگاه اصفهان استفاده کرده بود پس چرا از اول که شروع به تبلیغات سراسری کردند جلوگیری نکردند و وقتی که دیگه خیلی از تیم ها ثبت نام کرده بودند، اقدام کردند؟ دوم: مسابقات رعدکاپ تو دانشگاه صنعتی اصفهان را تقریبا همه از نحوه بد برگزاریش خبر دارند ولی چون دانشگاه صنعتی حمایت میکرد کسی اعتراضی نداشت پس چرا با این حال دوباره مجوز برگزاری مسابقات رباتیک به این شرکت داده شد؟ سوم: چگونه یک شرکت خصوصی میتونه از امکانات دولتی برای تبلیغات استفاده کنه؟ در صورتی که برای برگزاری یک مسابقه دانش آموزی از طرف پژوهشسرا که یک ارگان دولتی هم هست هزاران بهانه ی مختلف میارند. چهارم: مسابقات شاهین شهر که با حمایت شهرداری شاهین شهر برگزار شد با این که تجربه اولش بود ولی میشه گفت یکی از بهترین مسابقات رباتیک رو برگزار کردند بدون هیچ مشکلی. پس چرا با این حال شهرداری اصفهان خود تصمیم به برگزاری چنین مسابقاتی نمیگیره و از این شرکت کلاهبردار حمایت میکنند؟ و چرا...... پنجم: به نظر من اگر مسئولین کمی بیشتر دقت میکردند به راحتی میتونستند جلوی این جریانات (یا به قول بد خواهان افتضاح رباتیک) در اصفهان رو بگیرند. به هرحال این رو بدونید که طلا که پاکه چه منتش به خاکه... ما با تلاش و موفقیتمون توی مسابقات کشوری و برگزاری مسابقات کشوری در سطح بالا مثل مسابقات شاهین شهر و ... توانایی و اقتدار واقعی رباتیک اصفهان رو به همه نشون خواهیم داد...
|
| 2 کاربر از Abdelahi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#6 |
|
كاربر سايت
![]() |
یعنی کسی اطلاع نداشت که این مسابقات زیر نظر دانشگاه اصفهان و صنعتی نبوده؟!حتی وقتی مکان برگزاری مسابقات باغ ابریشم اعلام شد؟!اصلا چرا دانشگاه اصفهان از این شرکت شکایت نکرد یا کمترین کار ممکن یعنی اعلام هیچ کاره بودن نکرد؟!به قول یکی:یعنی اینقدر دانشگاه اصفهان دانشجوی کاربر از اینترنت نداره که این موضوع رو بفهمه؟!
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام....
در روبروی دانشگاه مهاجر یا در درب فنی حرفه ای هم فکر کتن بنرش بود....!!!
|
|
|
#8 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Nov 2010 محل سکونت: esf نوشتهها: 3
تشكرها: 16
9 بار تشكر شده در 3 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 2 ![]() |
سلام این جمله که شما نوشتید رو متوجه نمیشم میشه لطفا توضیح بدید
|
|||||||||
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Oct 2010 نوشتهها: 1
تشكرها: 0
1 بار تشكر شده در 1 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 ![]() |
اول قرار بود با دانشگاه اصفهان برگزار بشه ولی به علت عدم هماهنگی و همکاری دانشگاه با رعد ایران بهم خورد (حدود 1 الی 2 هفته قبل از مسابقات) و رعدایران هم توی باغ ابریشم مسابقات را برگزار کرد ولی اشتباهش این بود که توی سایت یادشون رفت این موضوع را به شرکت کننده ها اعلام کنند .
شرکت رعد ایران اهل این جور کارها نیستش , من میشناسمشون . کلاهبرداری کجا بود دیگه .... ؟؟؟!!! اصل داستان : یکی از تیم ها نتونسته بود بره فینال اعتراض کرده بود و به پلیس زنگ زده بود و گفته بود که اینها کلاهبردارند و ... موفق باشید |
|||||||||
|
|
| اين کاربران از dr.root به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#10 |
|
مدیر بخش
![]() |
دوست عزیز من فکر میکنم موضوع از یک اشتباه کوچیک و اعتراض یک تیم پیچیده تر باشه
حالا فرضا که گفته شما صحیح پس چرا سایت مسابقات بعد از این جریان بسته شد؟ چرا این شرکت قبول کرده هزینه ها رو برگردونه و چرا موضوع کوچیک داخل همون مسابقات حل نشدو کار به نیروی انتظامی و بیرون از مسابقات کشیده شد. و اصلا چرا دانشگاه اصفهان این تصمیم رو گرفت؟ لطفا اگه پاسخ بدید ممنون میشم.
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|