|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدير ارشد
![]() |
سلام.
از جناب آقاي رضوي مديريت محترم سايت در خواست مي كنم كه يك تالار گفتگوي آزاد را براي گفتگوهايي كه در قالب هاي سايت پيش بيني نشده در نظر بگيرند. در اين تالار حتي از موضوعات غير رباتيكي هم بحث بشه خيلي خوبه و ميتونه به جذابيت سايت اضافه كنه.. با تشكر
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
مدير كل سايت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009 محل سکونت: نصف جهان نوشتهها: 501
تشكرها: 393
754 بار تشكر شده در 302 پست
درجه: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 491 ![]() |
به عنوان یک تالار قرار بدم یا زیر مجموعه یکی از تالارها (کدوم تالار؟)
خدایا... می خواهم آنگونه زنده ام نگه داری که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید ازنبودنم خدایا ... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری ... ------------------------------------------------- برای تشکر فقط از دکمه استفاده کنیدبا سپاس |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدير ارشد
![]() |
به عنوان يك تالار جديد قرار بديد...
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام.این را من چند پیش از شما خواسته بودم.
حتما این کار را بکنید. با تشکر ویرایش توسط mohamad.nasr : 03-25-2009 در ساعت 10:19 AM. |
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
مدير كل سايت
انجام شد . . .
خدایا... می خواهم آنگونه زنده ام نگه داری که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید ازنبودنم خدایا ... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری ... ------------------------------------------------- برای تشکر فقط از دکمه استفاده کنیدبا سپاس |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از Razavi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#6 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام.میخواستم بدونم چه جوری باید واردش بشیم؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010 نوشتهها: 1
تشكرها: 0
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 ![]() |
سلام اهم چیست
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
مدير كل سايت
دوست عزیز هر سوالی را باید در محل خودش در انجمن مربوط به اون بپرسید
سوال شما مربوط به بخش الکترونیک میشه نه این انجمن
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Mar 2012 محل سکونت: Esf نوشتهها: 41
تشكرها: 29
14 بار تشكر شده در 12 پست
درجه: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه: 10 / 104 ![]() |
سلام دوستان.چرا هيچ كس هيچ مطلب جديدي مطرح نميكنه مثلا در مورد مسابقات شاهين شهر91 و رباتهايي كه ساختيد.من كه تازه واردم امااز شما قديميا توقع ديگه اي هست
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
مدير كل سايت
آموزشهای مورد نیاز در انجمن ها وجود دارد و می توانید از آنها استفاده کنید.
در صورتی که سوالی یا مشکلی دارید در انجمن های مربوطه مطرح کنید
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از Razavi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آزاد, تالار, گفتگوي |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|