|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011 نوشتهها: 11
تشكرها: 5
2 بار تشكر شده در 2 پست
درجه: 2 [ ]سابقه: 0 / 28 ![]() |
نوشته اصلی توسط Artmis
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#12 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
من میتونم قالب طراحی کنم ولی مشکلی که هست اینه که نمیدونم چطوری رو صفحه ی اینترنت بذارم.
البته فقط طراحی صفحه ی اصلی. در جواب کسایی که احتمالا میپرسند چطوری، منم میگم با فتوشاپ. _______________________ لذت آنی = حسرت دائمی |
|
|
|
|
|
#13 | |||||||||
|
عضو جديد
2 بار تشكر شده در 2 پست
نوشته اصلی توسط foenix
خب میشه یه کاری برا این سایت بکنی حالا هرچی باشه قبوله فقط تو رو خدا عوضش کن.
کچلم کردید:-lچه قدر این دست و اون دست میکنید |
|||||||||
|
|
|
|
|
#14 |
|
مدیر بخش
![]() |
خودتون ميبريد و مي دوزيد و خودتونم م پوشين و...x_x
اول بايد ديد روئساي سايت موافق چنين تغييري هستن يا نه ، بعد از اون نظرسنجي بذاريم... بعد با توجه به نتيجه ي نظر سنجي ، يه نظر سنجي ديگه واسه چگونگي تغيير(مثلا رنگ قالب) بذاريم. كشك كه نيست عزيز .. قالب متاروه
|
|
|
#15 | |||||||||
|
عضو جديد
2 بار تشكر شده در 2 پست
پس میشه لطفا به همون روسا بگید اگه دلشون میخواد یه نظری یه انتقادی چیزی بکنند تا ما هم تکلیفمونو بدونیم
تازه ما که بدون اجازه ی شما کاری نمیکنیم |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از unknown به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#16 | |||||||||
|
مدير كل سايت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009 محل سکونت: نصف جهان نوشتهها: 501
تشكرها: 393
754 بار تشكر شده در 302 پست
درجه: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 491 ![]() |
طراحی قالب انجمن کار ساده ای نیست که بشود با 1 ساعت فتوشاپ درستش کرد، تک تک قسمتهای سایت در هر صفحه باید ظاهرشان طراحی شود و نحوه نمایششان مشخص شود.
پیشنهاد می کنم روی قالب های طراحی شده برای VBulletin نسخه 3.8 جستجو کنید و یک قالب که به نظرتان مناسب است و نیاز به ویرایش جزئی دارد را پیشنهاد نمایید
خدایا... می خواهم آنگونه زنده ام نگه داری که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید ازنبودنم خدایا ... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری ... ------------------------------------------------- برای تشکر فقط از دکمه استفاده کنیدبا سپاس |
|||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از Razavi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|