|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011 نوشتهها: 11
تشكرها: 5
2 بار تشكر شده در 2 پست
درجه: 2 [ ]سابقه: 0 / 28 ![]() |
سلام
می دونم که درخواست خیلی غیرعادییه و اصلا هم باب میلم نیست که از سایت حذف بشم !! ولی دست خودم نیست خیلی دلم می خواست تا آخر عمر با روباتیک بمونم ولی مثل اینکه ........ هی ولش کنید مجبورم چون می خوام سعی کنم روباتیک رو فراموش کنم.خیلی کار سختیه چون عاشق روباتیکم ولی مجبورم .... لطفا بهم راه پیشنهاد کنید. خواهش |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير ارشد
![]() |
سلام.
خوب که به نظر میاد نیستید ولی خوب. به نظر من شما بیشتر از اون که نیازمند کمک برای ترک رباتیک باشید نیازمند دلداری واسه ادامش هستید. با این حال اگه واقعا می خواهید از سایت برید کافیه همین جا تقاضا بنویسید...
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
عضو جديد
2 بار تشكر شده در 2 پست
این موضوع یه جورایی به این ربط داره که از هر مدرسه ای فقط یه گروه میشه بره خوارزمی و متاسفانه من انتخاب نشدم . این برا من یعنی آخر کار خیلی از خودم نا امید شدم.
تازه فقط خودم نیستم یکی دوتای دیگه هم هستند. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو جديد
![]() |
|
|
|
|
| 2 کاربر از ..AndromedA.. به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#5 | |||||||||
|
عضو جديد
2 بار تشكر شده در 2 پست
مرسی از اینکه اینقدر به آدم امیدواری می دید خیلی خب من سعی می کنم باهاش کنار بیام و به روباتیک ادامه بدم تا ببینم چی میشه. ممنون ممنون خیلی خیلی ممنون!!!!!!!!!!!!
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو جديد
![]() |
نوشته اصلی توسط unknown
lموفق باشید....
شرکت در مسابقاتم مهم نیست...مهم یادگیریه
one day i will fly.. i will open my wings..i will try.. i will return to sky.. no matter what they say.. THIS IS MY LIFE..THIS IS MY WAY..! CAUSE:i don't wanna win this game iif i can't play it my way..! |
|
|
|
| اين کاربران از ..AndromedA.. به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|