|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#21 | |||||||||
|
كاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009 محل سکونت: اصفهان، نجف آباد نوشتهها: 180
تشكرها: 193
125 بار تشكر شده در 73 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 286 ![]() |
ببخشید! من که منظوری نداشتم
نوشته اصلی توسط Negahbani
من فقط یه مثال زدم که علت رو بدونید. نگفتم که شما اشتباه می کنید
فکر می کنم شما از تابع SenseHandler::analyseHearPlayerMessage یا SenseHander::analyseHearMessage استفاده می کنید. باید بگم که این تابع مستقیما" پیام شنیده شده که توسط سرور ارسال شده و تجزیه نشده رو analyse می کنه یعنی پیامی مثل "(hear 256 refree_before_kick_of)" مثلا" وقتی شما رشته ای به این تابع می فرستید، تابع به عنوان پیام ارسالی توسط سرور با این رشته برخورد می کنه در واقع این تابع مثلا" پیام هایی که توسط داور میاد رو آنالیز میکنه و یه سری از متغییر های worldmodel رو تغییر می ده. مثلا" اگه پیامی مثل بالا بیاد دستور WM->setPlayMode( PM_BEFOR_KICK_OF ) اجرا میشه. حالا اگه پیام دریافتی از طرف بازیکن حریف باشه، این رشته دور انداخته می شه و باید بگم که از این توابع برای say کردن استفاده نمیشه. بلکه برای شما باید توی این توابع تغییراتی بدید که مثلا" در صورت شنیدن چنین پیامی فلان متغییر رو فلان مقدار بذاره حالا اگه میشه بگید که این پیام ها رو به کجا می فرستید که باید شکلی باشه که می فرستیم
نوشته اصلی توسط Negahbani
این که من گفتم دو ماه طول کشیده برا اینه که فقط کد role ها رو نخوندم
غیر کد ها ی role، کد های bhv هست و غیر از اونا حدود 40 فایل libsrc هست که هر کدومش یه bhv فایله و تو هر کدومش اقلا" 1000 خط برنامه است و هیچ کدوم فایل هاش حتی یک کلمه توضیح هم نداره. حالا میگید چرا 2 ماه طول کشیده؟؟ حالا اگه قصد مسخره کردن نداشتید، agent2d-2.0.1 librcsc-3.0.1 ویرایش توسط sandbad : 11-01-2009 در ساعت 01:49 AM. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|