|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 4
تشكرها: 0
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 5 ![]() |
سلام دوستان، آیا کسی هست که say و hear کردن رو به طور کامل و به همراه یک مثال توضیح بدهد؟
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 4
تشكرها: 0
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 5 ![]() |
در اولین نوشته امیدوارم کردید به پرسیدن دیگر سوالات!
من موندم چی بگم از اینهمه پاسخ!!!!!!! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009 نوشتهها: 27
تشكرها: 15
19 بار تشكر شده در 9 پست
درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 73 ![]() |
برای say کردن شما باید یک رشته به طول 11 درست کنید. از شماره 0 تا 9 پیغام بنویسین و توی شماره 10 هم کاراکتر پایان رشته.
بعد این رشته رو بدین به تابع communicate و حاصل رو بگذارین توی صف. برای listen کردن هم تابع listen را صدا کنید و یک بازیکن به عنوان آرگومان بهش بدین و دستوری که بر می گردونه بگذارین توی صف. البته آخرین پیغامی که شنیدین رو از world model می تونین بگیرین و رمز گشایی کنید و استفاده کنید. اگه خیلی کلی توضیح دادم ، بدنه ی تابع sayBallState رو بخونین تا یاد بگیرین. |
|||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از Negahbani به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#4 | |||||||||
|
عضو جديد
19 بار تشكر شده در 9 پست
من برای say کردن یک مشکلی دارم. بیس من ترایلرن 3.5 است و با سرور 13 کار می کنم. دوتا از تابع های خود بیس هست که اطلاعات توپ رو برای بازیکن های دیگه say می کنه. هم رشته ی پیغام رو خودش می سازه هم دستوری که باید به سرور فرستاده بشه. ( من هم دست کاری شون نکردم. )
اما بعد از اینکه من say می کنم ، هیچ کدوم از هم تیمی ها پیغام منو نمی گیرند( اطلاعات حسگر شنوایی رو از world model گرفتم و دیدم پیغام من توش نیست. ) حتی برای هم تیمی ها listen هم نوشتم که به من توجه کنند ولی فایده نداشت. من با سرور و بیس قبلی ام همچین مشکلی نداشتم! اگه شما با say کردن مشکلی ندارید میشه فرم کلی کد هایی که استفاده می کنید رو اینجا بگذارید! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
كاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009 محل سکونت: اصفهان، نجف آباد نوشتهها: 180
تشكرها: 193
125 بار تشكر شده در 73 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 286 ![]() |
نوشته اصلی توسط Negahbani
ببین پسر خوب، الان کسی خیلی با say و hear کار نکرده ولی من چیزی که رو تیم خودم پیاده کردم اینه
از کلاس WorldModel: WM->strLastHearMessage استفاده کنید این دستور آخرین پیغام شنیده شده رو بر می گردونه البته نه به این راحتی اگر فرستنده خود بازیکن باشه: ("پیام" self زمان hear) اگر فرستنده بازیکن خودی باشد: ("پیام" شماره ی بازیکن our زاویه ی بازیکن زمان hear) اگر فرستنده بازیکن حریف باشد: ("پیام" شماره ی بازیکن their زاویه ی بازیکن زمان hear) اگر فرستنده مربی سمت چپ یا راست باشد: ( "پیام" [online_coach_l | online_coach_r] زمان hear) اگر فرستنده داور باشه: ("پیام" refree زمان hear) خوب این از hear اگه کسی از Say سوال داره بگه چون راحته خوب همین جا میگم کد:
ACT->putCommandInQueue( SoccerCommand( CMD_SAY, "پیام" ) ) |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از sandbad به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#6 | |||||||||
|
كاربر فعال
این تابع sayBallStatus در چه فایلی هست؟؟!
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
عضو جديد
19 بار تشكر شده در 9 پست
خوب ! بهتره مشکلم را بهتر توضیح بدم که بتونین کمک کنین!
من نوشتم کسی که توپ دستشه ، با استفاده از تابع sayBallState ( که مکان و شتاب توپ را توی پیغامش می گذاره ) به بقیه اطلاعات بده . پیغام رو به سرور می فرستم و هیچ پیغام خطایی دریافت نمی کنم. برای بقیه ی بازیکن ها نوشتم که به کسی که توپ دستشه گوش کنند. بعد با همون تابع strLastHearMsg آخرین رشته ای رو که شنیدم لاگ می گیرم. و سیکلی که اونو شنیدم هم از getTimeLastHearMsg می گیرم و لاگ می گیرم. حالا جالب اینجاست که پیغامی که همه ی بازیکن ها شنیده اند در هر سیکل مشابه است ، ولی همه شون توی یک سیکل اونو نشنیده اند بلکه زمانشون فرق داره و بعضی وفت ها هم زمان شنیدن -1 است. و اصلا هم شبیه اون پیغام که من به فرستنده گفتم لاگ بگیره نیست ! ولی سرور هیچ پیغامی نمیده که از پیام من صرفنظر شده. حتی بیس هم نمیگه پیغام غیر قانونی فرستاده شده. حالا شما واقعا با say و hear مشکلی ندارین ؟؟؟!!!! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
كاربر فعال
اگه منظور شما از لاگ گرفتن، cout گرفتنه:
اولا" این طبیعیه که بازیکنا پیغام رو در یک زمان نشنیده باشند چون برای هر بازیکن یک افت شنوایی وجود دارد. دوما" در مورد این که پیغامی که می بینید اصلا" پیغامی نیست که شما می فرستید، من از شما یک سوال دارم: اصلا" پیغام خودتون رو نمی بینید یا گاهی اوقات می بینید؟ اگه منظور شما از لاگ گرفتن چیز دیگه است، بیشتر توضیح دهید |
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
عضو جديد
19 بار تشكر شده در 9 پست
منظور من از لاگ گرفتن همون لاگ متنی است.( من هم با cout لاگ می گیریم چون دنگ و فنگ نداره )
اولا افت شنوایی فقط 2 سیکل است . یعنی هر دوسیکل فقط یک پیغام. ثانیا یادم نمیاد جایی خونده باشم که پیغام refree باعث افت شنوایی باشه ( شاید هم باشه! ثالثا خوندم که پیغام حریف هم باعث افت شنوایی نمیشه. بله ! من اصلا پیغام خودم رو هیچ جا نمی بینم. راستی نگفتین کسی هست که راحت با ترایلرن و سرور 13 کار say و hearکه نوشته خوب پیش بره. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
عضو جديد
19 بار تشكر شده در 9 پست
بابا یه جواب بدین
مطمئن هستم اگه شما جریان say و hear رو توی تیمتون راه بندازین نجومی پیشرفت میکنه! اگه شما روی تیمتون رست کار میکنه بیسی که استفاده می کنید به همراه اون قسمتی که say نوشتین اینجا آپلود کنید تا کمک بزرگی به جامعه ی روبوکاپ کار ها بکنین ! |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|