|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009 نوشتهها: 27
تشكرها: 15
19 بار تشكر شده در 9 پست
درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 73 ![]() |
یک نکته در سرور 13 اینه که از هر نوع hetero فقط باید یک دونه توی زمین باشه.
البته اگه چند تا از یک نوع توی زمین بگذارین ، فقط اولین بازیکنی که این نوع رو براش انتخاب می کنین اون جوری میشه و بقیه شون نوع 0 در نظر گرفته می شن. از اون جایی که دروازه بان نوع 0 است و تغییر نوع براش امکان پذیر نیست ، پس بقیه ی بازیکن ها هم نوع 0 نکنین. اگه درست یادم باشه 18 نوع hetero مختلف وجود داره پس مشکلی ندارین. ولی از اونجایی که نوع بازیکن ها توی روند بازی خیلی تاثیر داره گفتم این متن رو بنویسم که اگه الگوریتم جایگزینی بازیکن ها توسط مربی رو اصلاح نکردید ، یه فکری براش بکنین. اگه درستش نکنین مشکلی برای اجرای تیم پیش نمیاد. نه سرور شما رو disconnect میکنه نه کار تیم مختل میشه. فقط از دستور subtitute برای یک بازیکن به یک نوع خاص صرفنظر میشه. |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از Negahbani به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 | |||||||||
|
كاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009 محل سکونت: اصفهان، نجف آباد نوشتهها: 180
تشكرها: 193
125 بار تشكر شده در 73 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 286 ![]() |
نوشته اصلی توسط Negahbani
دوست عزیز، آقای نگهبانی
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009 نوشتهها: 27
تشكرها: 15
19 بار تشكر شده در 9 پست
درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 73 ![]() |
اولا این دومین باری است که شما به من می گین آقا.
دفعه ی اول به من گفتین" پسر خوب". من می خواستم بگم " من دختر خوب هستم نه پسر خوب " ولی ترسیدم که توی آکونتم جنسیتم رو اشتباه وارد کرده باشم. خواستم برم توی کنتر پنل آکونتم تا درستش کنم. ولی باز نمی کنه. حالا که از اون نا امید شدم. باید همینجا بگم من دخترم !!!! subtitute کردن بازیکن ها یعنی تعویضشون. وسط بازی سه یار حق تعویض دارین ( طیق قوانین فیفا ) اما قبل از بازی وقتی agent ها می خوان init بشن ، شما با دستور subtitute نوع اونها رو مشخص می کنین. که مثلا سرعتی باشن یا قدرتی یا ... . اگه بیس شما ترایلرن باشه توی تابع mainLoopNormal یک قسمت برای این کار می بینید. هر نوع hetero با یک عدد نمایش داده میشه. در ضمن اگه یکبار که سرور رو ران می کنید بازیکن سرعتی نوع شماره 0 بود ، معلوم نیست برای مسابقه ی بعدی هم نوع شماره 0 سرعتی باشه. پس باید یک تابع تعریف کنین که با توجه به معیار های شما ، شماره ی مناسب از اون 18 تا رو پیدا کنه و توی تابع subtitute که دستور مورد نظر رو به سرور می فرسته استفاده کنه. |
|||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از Negahbani به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 13, hetero, سرور, player, ها |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|