|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009 نوشتهها: 27
تشكرها: 15
19 بار تشكر شده در 9 پست
درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 73 ![]() |
دوست عزیز چرا این سوال رو توی یک موضوع جدید مطرح نکردی ؟
اگه برای سوال ها موضوع مناسب انتخاب کنی و سوال هایی که به هم مربوط نیستند رو توی موضوعات جدا بنویسی ، سریع تر و بیشتر از اعضای سایت کمک می گیری ! حالا جواب شما. فکر کنم منظور شما از agent بازیکنی باشه که توپ دستشه !!! به طور کلی کلمه ی agent یعنی عامل و به همه ی این بازیکن ها می گن یک agent . احتمالا بیس شما ترایلرن است. تابع de_meer5 برای همه ی بازیکن ها به غیر از دروازه بان اجرا میشه. شما دوتا کار می تونین بکنین که نقش های بازیکن ها رو جدا کنین. 1- برای هر کدوم از بازیکن ها یک تابع مثل de_meer5 تعریف کنین که درخت تصمیم بازیکن ها کاملا از هم جدا بشه.بعد توی main loop ، برای هر بازیکن درخت تصمیم مربوط به خودشو صدا کنین. 2- ساده ترین راه اینه که توی de_meer5 نقش ها رو جدا کنی. شماره ی بازیکن رو می تونی از world model بگیری . اینجوری : int myNum = WM-> getPlayerNumber() بعد توی قسمت های مختلف de_meer5 ، هر جا خواستی نقش ها فرق بکنه ، با چند تا if ... else مشکل حل میشه. که حالا اگه شماره ی من اینه این کار رو بکن وگرنه فلان کار رو بکن و ... .این که گفتی یک کد نوشتی که فقط برای صاحب توپ اجرا میشه یک مسئله ی دیگه است. احتمالا یه چیزایی رو جابجا نوشتی فایل playerTeams.cpp رو آپلود کن ( اگه می ترسی من کد ها تو بردارم قسمت های مهم رو پاک کن ! ). من اگه وقت کردم یه نگاهی بهش می اندازم و مشکل رو همینجا برات جواب میدم. موفق باشی ! |
|||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از Negahbani به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#12 | |||||||||
|
كاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009 محل سکونت: اصفهان، نجف آباد نوشتهها: 180
تشكرها: 193
125 بار تشكر شده در 73 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 286 ![]() |
نوشته اصلی توسط masood
اونجا که گفتی:
نوشته اصلی توسط masood
خوب احتمالا" این کدتو در شرط
کد:
if ( WM->isBallKickable ) |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از sandbad به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#13 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009 نوشتهها: 27
تشكرها: 15
19 بار تشكر شده در 9 پست
درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 73 ![]() |
فکر کنم منظور شما از agent کسی است که توپ دستشه! ولی به طور کلی agent یعنی عامل و به همه ی این بازیکن ها و میگن یک agent .
فکر کنم بیس شما ترایلرن است. با همون index + 1 هم شماره ی بازیکن بدست میاد ولی با WM-> getPlayerNumber هم میتونین بدست بیارین. اینکه گفتین فقط برای صاحب توپ اجرا میشه یعنی شما چند تا چیز رو جابجا نوشتین ! اگه بخواین می تونین playerTeams.cpp رو اینجا آپلود کنین تا من مشکلشو بهتون بگم. قسمت های مهمش هم پاک کنین که ما زیادی مستفیض نشیم !!!! |
|||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از Negahbani به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#14 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009 نوشتهها: 11
تشكرها: 74
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 2 [ ]سابقه: 0 / 28 ![]() |
با سلام دوباره من سورس را دانلود کردم حالا سرور 13.2.2 rcssbase ندارد چی کار کنم ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||
|
كاربر فعال
125 بار تشكر شده در 73 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 286 ![]() |
|
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از sandbad به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#16 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009 نوشتهها: 11
تشكرها: 74
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 2 [ ]سابقه: 0 / 28 ![]() |
يعني الان كار حله با ترايلن3.5 كار درست مشه!!!!!!!!!
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||
|
كاربر فعال