|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#41 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
because when I cry, it never laughs at me ویرایش توسط Foenix : 11-09-2011 در ساعت 07:05 PM. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
|
|
|
|
#43 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011 نوشتهها: 7
تشكرها: 0
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 15 ![]() |
اینم یه شماتیک مسیریاب ساده ی ساده
واسه اوناییه که تازه دارن شروع میکنن البته یه نکته به جای دیود هایی که من اینجا بستم از 1n5818 یا 1n5819 استفاده کنید، قطعات استفاده شده: 3تا سنسور cny70 دوتا موتور dc سه تا lm358 یک عدد رگلاتور 7805 میکرو کنترلر atmega8 درایور موتور l298 کریستال 8مگا پتانسیومتر 50k دیود 1n5819 خیلی ساده است با یه نگا میفهمید چی به چیه |
|||||||||
|
|
|
|
|
#44 | |||||||||
|
عضو جديد
0 بار تشكر شده در 0 پست
سلام
من اینجا با استفاده از آپ امپ lm358 که هرکدوم دوتا سنسور (مثلا cny70) رو ساپورت میکنه یه شماتیک کشیدم فایلش رو ضمیمه کردم ویرایش توسط mehrdad22 : 11-15-2011 در ساعت 10:34 PM. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#45 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام به همگي...
آقا مهرداد ميگم شما يه چيزي رو توي برد مسيرياب ساده ات فراموش كردي! بايد دو سر كريستال به دوتا خازن 22پيكو فاراد به صورت سري به gnd وصل باشه.اگه اين كارو نكني كريستال جواب نميده!
because when I cry, it never laughs at me ویرایش توسط emami : 11-20-2011 در ساعت 06:56 PM. |
|
|
|
|
|
#46 | |||||||||
|
عضو جديد
0 بار تشكر شده در 0 پست
نوشته اصلی توسط Foenix
سلام
تو این مدار ما میتونیم اصلا از crystal استفاده نکنیم! یعنی اصلا نباید استفاده کنیم! و حرف شما هم درسته باید خازن بسته بشه موفق باشید |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|