|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
مدير كل سايت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009 محل سکونت: نصف جهان نوشتهها: 501
تشكرها: 393
754 بار تشكر شده در 302 پست
درجه: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 491 ![]() |
در این مقاله به زبانی ساده نحوه ساخت مدارات و قسمتهای مختلف و برنامه نویسی برای ربات تعقیب خط توضیح داده شده است
لینک دانلود
خدایا... می خواهم آنگونه زنده ام نگه داری که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید ازنبودنم خدایا ... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری ... ------------------------------------------------- برای تشکر فقط از دکمه استفاده کنیدبا سپاس |
|||||||||
|
|
|
| 9 کاربر از Razavi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 | |||||||||
|
كاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009 محل سکونت: اصفهان، نجف آباد نوشتهها: 180
تشكرها: 193
125 بار تشكر شده در 73 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 286 ![]() |
نوشته اصلی توسط Razavi
ببخشید این فایل حذف شده، لطفا" دوباره بذارید
|
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از sandbad به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#3 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Feb 2010 محل سکونت: رشت نوشتهها: 25
تشكرها: 11
6 بار تشكر شده در 5 پست
درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 68 ![]() |
سلام امکان دانلود وجود نداره میشه دوباره بذارید
|
|||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از شهرام حاجتی به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#4 | |||||||||
|
مدير كل سايت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009 محل سکونت: نصف جهان نوشتهها: 501
تشكرها: 393
754 بار تشكر شده در 302 پست
درجه: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 491 ![]() |
در اولین فرصت این فایلها را روی سایت قرار میدم تا پس از مدتی مجدد حذف نشوند
خدایا... می خواهم آنگونه زنده ام نگه داری که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید ازنبودنم خدایا ... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری ... ------------------------------------------------- برای تشکر فقط از دکمه استفاده کنیدبا سپاس |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
كاربر سايت
![]() |
سلام بر همگی.
اینجا طرز ساخت یه ربات تعقیب 3 سنسوره رو گذاشتم. فقط چون من تازه دارم ميسازمش و يکم ممکنه طولاني بشه اون رو به سه بخش اصلي تقسيم کردم: 1.الکترونيک 2.برنامه نويسي 3.مکانيک بخش اول:الکترونيک: 1.الف:تغذيه: همونطور که ميدونيد ولتاژ مجاز براي ميکروکنترلر هاي اي وي آر 5 ولته. (*اگر ولتاژ از 5 ولت بيشتر بشه ميکرو خواهد سوخت*) پس ما با استفاده از محدود کردن ولتاژ ميتونيم هم از سوختن ميکرو جلو گيري کنيم و هم از ميکرو استفاده کنيم. ولتاژ رو با يه رگلاتور 5 ولت محدود ميکنيم.نام اين رگلاتور،7805 است. ديتاشيت اون تو لينک زیره: http://www.datasheetcatalog.org/data.../390068_DS.pdf مدار تغذيه: (فقط شماتيکه.چون آخر کار بايد PCB رو بگم) ![]() D1: اين ديود واسه اينه که اگه باتري رو اشتباه به ربات وصل کرديد آسيبي به قطعه هاي ديگه نرسه. چون اگه اشتباه وصل کنيد اين ديود جرياني رو از خودش عبور نميده. R1: اين مقاومت باعث ميشه رگلاتورمون کمتر داغ کنه و از بين نره. چون اين مقاومت باعث ميشه ولتاژ کمتري (کمتر از 12 وبيشتر از 7 ولت) وارد رگلاتور بشه و درنتيجه کمتر داغ کنه. C1وC2وC3: اين خازنها واسه جلوگيري از ايجاد پارازيته. البته بايد بگم پارازيت خواه ناخواه ايجاد ميشه(با کشيدن سريع و لحظه اي جريان هاي زياد از تغذيه) ولي چون خازن کارش ذخيره کردن ولتاژ و پس دادن به موقع آن به مداره از اين پارازيتها جلوگيري ميکنه. U1: فکر نميکنم با خوندن ديتاشيتش حرفي واسه گفتن بمونه. هر سوالي داشتيد بپرسيد. بقیه ی قسمتها و توضیحات رو فردا یا پس فردا میگم. اساتید محترم اگر اشکالی در این نوشته دیدن اول منو ببخشن دوم اون اشکال رو بر طرف کنند.
ویرایش توسط Evil Nemesis : 09-10-2011 در ساعت 05:36 AM. |
|
|
|
| 9 کاربر از Evil Nemesis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#6 |
|
كاربر سايت
![]() |
ترسیدم یه وقت فردا یا پس فردا وقت نکنم که بگم گفتم بذار همین امشب سنسورشم بگم.
1.ب:سنسورها: ما اینجا از سه جفت سنسور IR استفاده میکنیم. طریقه ی بستن اونا این طوریه که تو شکل میبینید. ![]() D1,D3,D5:سنسورهای گیرنده. D2,D4,D6:سنسورهای فرستنده. RV1,RV2,RV3:این مقاومت های متغیر واسه کالیبره کردن سنسورهاست.بعد از ساخت میشه در موردش حرف زد. هر سوالي داشتيد بپرسيد. بقیه ی قسمتها و توضیحات رو فردا یا پس فردا میگم. اساتید محترم اگر اشکالی در این نوشته دیدن اول منو ببخشن دوم اون اشکال رو بر طرف کنند.
ویرایش توسط Evil Nemesis : 09-14-2011 در ساعت 05:43 PM. |
|
|
|
| 7 کاربر از Evil Nemesis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#7 |
|
كاربر سايت
![]() |
1.پ:موتورها:
واسه موتور ها فکر میکنم دو تا 200 RPM کافی باشه. موتورها رو باید با یه درایور L298 به میکرو وصل کرد. بهتون پیشنهاد میکنم واسه آشنایی با L298 یه نگاهی به این لینکها بندازید. L289 در متارو : http://www.metaroclub.com/forum/f46/l298-64/ تصاویری از L298 : l298 - تشریح پایه های l298 : L298 : الکترونیک ربات - مرکز انجمنهاي تخصصي Datasheet: http://www.datasheetcatalog.org/data...cs/mXrqqxz.pdf مدار وصل کردن موتورها به شکل زیره. motors.jpg !!Click To View Full Size U1: فکر نميکنم با دیدن اون چندتا لینک حرفي واسه گفتن بمونه. BR1,BR2:برای جلوگیری از ورود احتمالی جریان بوجود اومده توسط موتورها به درایور L298 M-L:موتور سمت چپ M-R:موتورسمت راست نکته:علامت +5 ولت یا همون Vcc و علامت 0 ولت یا Gnd یا قطب منفی باتری و علامت +12 ولت یا همون قطب مثبت باتری رو نشون میده. ببخشید که این اَشکال یکم بزرگند. هر سوالي داشتيد بپرسيد. اساتید محترم اگر اشکالی در این نوشته دیدن اول منو ببخشن. دوم اون اشکال رو بر طرف کنند. راستی اگه دیده باشید تو قسمت تصاویر کوچ فایل پیوست دو تا تصویر مثل هم هست. یکیشون بزرگتر و واضخ تر از اون یکیه.
ویرایش توسط Evil Nemesis : 09-20-2011 در ساعت 12:03 AM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
كاربر سايت
![]() |
اصلاحیه:
در قسمت مدار موتورها از یه کلید واسه قطع وصل کردن موتورها استفاده کنید. !!Click To View Full Size 1.ت:Main Board: حالا همه ی مدارهای تغذیه و سنسورها و موتورها رو میاریم تو یه مدار: M1:Right Motor همه ی تصاویری که تا حالا دادم به صورت کیفیت بالا و واضح تو این لینک هست:M2:Left Motor هر سوالي داشتيد بپرسيد. اساتید محترم اگر اشکالی در این نوشته دیدن اول منو ببخشن. دوم اون اشکال رو بر طرف کنند.
ویرایش توسط Evil Nemesis : 09-20-2011 در ساعت 12:08 AM. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
كاربر سايت
![]() |
یه اشتباه بزرگ کردم و هیشکی هیچی نگفت.
وااااااای... تو قسمت موتورها پل دیودها رو اشتباه وصل کردم. البته واسه اینکه افراد اشباه نکنن الان درستشون کردم. حالا هم دوباره عکسشو میذارم. motors.jpg !!Click To View Full Size خوب دیگه حالا باید بریم سراغ برنامه نویسی. بخش دوم:برنامه نویسی : CodeWizard(Chip).JPG !!Click To View Full Size 2.تنظیمات Ports: CodeWizard(Ports).JPG !!Click To View Full Size 3.تنظیمات ADC: 4.تنظیمات Timers: CodeWizard(Timers).JPG !!Click To View Full Size
ویرایش توسط Evil Nemesis : 09-20-2011 در ساعت 12:24 AM. |
|
|
|
| 6 کاربر از Evil Nemesis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#10 |
|
مدیر بخش
![]() |
با سپاس از كاربر Evil Nemesis براي آموزش هاشون.
تايمر براي چي ؟ استفادش چيه توي اين ربات ؟
|
| 3 کاربر از Artmis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|