|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#61 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Jul 2011 نوشتهها: 39
تشكرها: 12
18 بار تشكر شده در 9 پست
درجه: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 100 ![]() |
اگه دوستان قوانین مسابقات نطنز رودیده باشند با ناوبری یکیه
باشه(قوانین مسابقات پیام نور که چیز جدیدی به جز اینورت شطرنجی نداره) ولی خوبه.از کجا شروع کنیم؟ اساتید نظر دادن یادشون نره.خواهشا ویرایش توسط mohammad_robotic : 01-07-2012 در ساعت 06:38 PM. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#62 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2011 نوشتهها: 8
تشكرها: 2
2 بار تشكر شده در 2 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 18 ![]() |
ناو بری خیلی خیلی سخت نیست.
اتفاقا به نظر من یه چالش برنامه نویسی خیلی خوبه ولی چون بحث تاپیک (اون اول ها) بیشتر در مورد خصوصیات فیزیکی (اندازه-نوع موتور-چینش سنسورها و...) بود گفتم اول مکانیک روبات رو قشنگ کار کنیم بعد بریم سراق تکنیکهای برنامه نویسی پیشرفته آخه اگه همه بچه ها با هم مچ (mach) نشن کار به جایی نمیرسه خیلی از فروم هارو دیدم که هر کی واسه خودش یه چیزی مینویسه و حمام زنانه است من چون میبینم این فروم نو هست و بچه هاشم فعالن و واقعا دوست دارن کار کنن میگم که با هم پیش بریم. وگر نه که این تاپیک هم میشه مثل همون فروم هایی که گفتم. |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از Jonas Renkse به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#63 | |||||||||
|
كاربر سايت
18 بار تشكر شده در 9 پست
دوستان کجای ناوبری تخیلیه؟
بگید تا دربارش بحث کنیم. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#64 |
|
مدیر بخش
![]() |
الّا کلنگ ! ؛
بله توی قوانین نطنز هم دیدم، ولی متأسّفانه حضور نداشتم.
|
|
|
#65 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
من یه سوال کلی در مورد باز یا بسته بودن زاویه ی سنسور ها تو طرح سنسور هشتی انحنا دار، دارم.
این که چرا اینقدر تاکید میشه که زاویه سنسور ها از هم باز تر باشه بهتره؟ به نظر من باز بودن بیش از حد حتی ضرر هم داره! . . سوال دیگر من هم اینه که آیا اینقدر مهم هست که مثلا تو پیچ 90 درجه، 90 درجه دور زدن روبات ب کاملا به چشم بیاد؟ ممنون میشم.
|
|
| اين کاربران از Foenix به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#66 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 84
تشكرها: 57
45 بار تشكر شده در 28 پست
درجه: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 178 ![]() |
سلام.
سوال اولت خیلی جای بحث داره... اما سوال دوم. بله ، خیلی مهمه که روبات 90 درجه ها رو (مخصوصا اونهایی که پشت سر هم هستند) دقیقا از روی اونها بره. چون در غیر این صورت میان بر و سپس خطا توسط داور تشخیص داده میشه.
Nuendo is a music software product developed by Steinberg for music recording , arranging , editing and post-production as part of a Digital Audio Workstation. The package is aimed at audio and video post-production market segments , but it also contains optional modules that can be used for multimedia creation and audio sequencing.
"The size of all of this software is up to 4TB" |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از Nuendo به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#67 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
Artmis سر مسابقه(ناوبری) هم دقیقا همون جایی که گفتی تخیلیه(الاکلنگ) گیر کرد روباتت!!!
برام خیلی جالب بود! . . من که ندیدم روباتی بتونه از ناوبری امتیاز کاملو بگیره!!....اصا هیچ روباتی تونست واقعا؟؟!!
|
|
|
|
#68 |
|
مدیر بخش
![]() |
آره دیگهههه ...!
مرحله مقدّماتی رو نمی دونم، ولی مرحله ی نهایی دوتا ربات خوب رفتن، یکیشون که کامل مسیر رو رفت من اصلا اسمشو توی تایید شده های سایت شاهین کاپ ندیده بودم!! اون یکی هم که حتی تو پیست B، مانع رو خوب دور زد migmig بود.
|
|
|
#69 | |||||||||
|
كاربر سايت
18 بار تشكر شده در 9 پست
خوب بچه ها براي اين كه اين تاپيك يه نتيجه اي داشته باشه و بي هدف پيش نره با موضوع مكانيك روبات ادامه مي ديم خواهشا از پرسيدن سوالات بي ربط خودداري نماييد.
مكانيك يك روبات مسيرياب از دو قسمت موتور و چرخ تشكيل شده است. آقاي امامي در موضوعي تحت عنوان نحوه ي انتخاب موتور توضيحات نسبتا جامعي در رابطه با موتور داده اند كه ازشون مي خوام اگه مطلبي مونده كه نگفتند همين جا كاملش كنند و پارامتر هايي كه بايد براي انتخاب موتور براي روبات مسيرياب در نظر گرفته بشه بنويسند |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از mohammad_robotic به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#70 |
|
مدیر بخش
![]() |
درمورد ضرورت یا عدوم ضرورت وجود اسکی جلوی ربات هم توضیح بدین ممنون میشم،