|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Jul 2011 نوشتهها: 39
تشكرها: 12
18 بار تشكر شده در 9 پست
درجه: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 100 ![]() |
توی سایت درباره روبات مسیریاب اطلاعات خوب زیاد هست ولی اکثر اطلاعات(نه همش) اطلاعات آماتوریه.
(با اجازه اساتید)این تاپیک رو شروع می کنم تا فقط درباره مسیریاب حرفه ای بحث کنیم. قبل از هز چیز فکر کنم باید بیایم یه تعریف اساسی از مسیریاب حرفه ای پیدا کنیم. به نظر من مسیریاب حرفه ای به روباتی گفته میشه که بتونه نسبت به تغییر شکل مسیر سریع ترین واکنش رو نشون بده. نظر دوستان چیه؟ |
|||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از mohammad_robotic به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 |
|
كاربر سايت
![]() |
اول از دوست خوبمون تشکر میکنم که این بحث رو شروع کردن.
آره درسته همونطور که دوستمون گفتند قبل از هز چیز باید یه تعریف اساسی از مسیریاب حرفه ای پیدا کنیم.مثلا چند سنسوره میخوایم بسازیم و . . . به نظر من هم نشون دادن سریع واکنش نسبت به تغییر شکل مسیر یکی از معیارهای یه ربات خوبه. کلا فکر میکنم سرعت تو مسیریاب خوب باشه.
|
|
|
|
#3 |
|
دارنده مقام کشوری
![]() |
سلام
واسه این بحث مفید ممنون استادا و کاربرایی که تجربه ی زیادی دارین به نظرتون بهترین تعداد سنسور واسه مسیریاب حرفه ای چند تاست؟ ممنون
|
| 2 کاربر از fateme kadkhodayi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#4 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
شما گفتید کسایی که تجربه ی زیادی دارن...
خب، حالا به کسی که چند تا روبات ساخته میگن با تجربه؟؟؟ من تجربه ی زیادی ندارم،!...میتونم نظری بدم؟؟ . . . ...Waiting... . . خب ، حالا یه چیزی میگم ... شاید به دردتون خورد...: به نظر من تعداد سنسور نمیتونه معیار خوبی باشه.....مثلا من یه روباتی رو دیدم که با 7 سنسور تقریبا 90% مسیر رو به خوبی رفت! اگر هم بخوایم یه تعداد معمولی بگیم که روبات براش مشکلی نیاد و همچنین برنامه نویسیش سخت نباشه، 11 تا سنسوره....البته به چیدمانش هم بستگی داره. . اگه بخوایم بحثی به غیر از سنسور هارو بگیم، به نظر من مهمترین مساله سرعت روباته... مثلا بعضی از روبات ها سرعت خیلی بالایی دارن ولی تا سنسورشون میبینه و میخوان برن به سمت مسیر ، یوهو خطو رد میکنن.....بعضی ها هم سرعتشون خیلی بالا نیست...ولی خیلی هم فس میزنن! صد البته که توی مسابقات مسیریاب سرعت روبات مهمه نه چیز دیگه! بعدش هم باید روی مکانیک روبات کار کنیم.....4 چرخ، تانکی ، 2 چرخ و..... دوستان لطفا نظراتتونو بگید..
|
|
| 3 کاربر از Foenix به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#5 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Jul 2011 نوشتهها: 39
تشكرها: 12
18 بار تشكر شده در 9 پست
درجه: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 100 ![]() |
به نظر من نمیشه گفت با چه تعداد سنسور و چه RPM میشه بهترین نتیجه رو گرفت. بلکه مهم تر از اون نوع برنامه نویسی شماست(منظورم زبان نیست) که تاثیر زیادی روی عملکرد روبات داره. یعنی ممکنه یه روبات با 7 تا سنسور(عددی که Feonix گفت) مسیر رو بهتر از یه روبات 11 سنسوره بره و این برمی گرده به همون نوع برنامه نویسی.
|
|||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از mohammad_robotic به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#6 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
خب....معلومه که توی یه روبات اولین و مهم ترین نکته ای که باید به اون توجه کرد برنامه نویسیشه!
ولی من نمیخواستم بحث برنامه نویسی رو وسط بکشم چون دیگه هرکسی میدونه که مهمترین چیز برنامه نویسیه.....توی این تاپیک هم قراره در مورد مسیریاب [B]حرفه ای[B] بحث بشه.. به نظر من فعلا در مورد مکانیک و الکترونیک روبات بحث کنیم. آخرشم میریم سراغ برنامه نویسی....
|
|
| اين کاربران از Foenix به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#7 |
|
كاربر سايت
![]() |
سلام به همه ی دوستان خوب و گل خودم.امیدوارم همیشه موفق و پایدار باشید.
خب دوستمون PHoenix گفت الکترونیک و مکانیک اول. منم 2 دقه ای یه شماتیک و یه PCB خیلی بد کشیدم و گذاشتم. از اون جایی که من تا حالا 11 سنسوره کار نکردم نمیدونم چیدمان سنسورها چطوریه. واسه همینم اینطوری چیدم.ببخشید دیگه اگه بده. پروژه ی ISIS شو گذاشتم هر کی بخواد میتونه PCB شو بکشه: Sensors.zip PasswOrd : www.metarOclub.cOm نظر یادتون نره.
ویرایش توسط Evil Nemesis : 11-05-2011 در ساعت 02:11 PM. |
|
|
|
| 3 کاربر از Evil Nemesis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#8 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام.
خب...خوبه که طرح سنسور هارو شروع کردیم....فعلا سنسور هارو کار میکنیم تا بعد بریم سراغ برد اصلی(Main Board). طرحی که Evil nemesis گذاشته خوبه ولی فکر کنم تو بعضی از مسیر ها دچار مشکل میشه. طرح سنسور روبات امدادگرم(مثلا امدادگر!!!!...چون هنوز شارپ هاشو نذاشتم ![]() ![]() اگه در مورد این طرح و نحوه ی طی کردن مسیر سوالی دارید بپرسید
because when I cry, it never laughs at me ویرایش توسط Foenix : 10-21-2011 در ساعت 10:45 PM. |
|
|
|
| 3 کاربر از Foenix به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#9 |
|
مدیر بخش
![]() |
PHoenix اگه دوست داشتي قسمت مسيريابي برنامه ي روباتتو بذار، ممنون ميشم
|
|
|
#10 |
|
مدير ارشد
![]() |
از ميبينم كه دوستان به شدت مشغول بحث كردن هستند بسيار خوشحال شدم.
اما در مورد صحبت هاي دوستان من يه چند تا نكته به ذهنم مي رسه كه الان مي گم. 1-اولا در مورد تعريف مسير ياب بايد عرض كنم رباتي كه سريع تر مطابق قوانين به پايان برسه حرقه اي تره،خالا تو اين بين مي خواد هر برنامه نويسي يا هر مكانيك يا هر الكترونيكي داشته باشه. 2-اساسا اين سه بخش ربات از هم جدا نيست و شديدا وابستن.پس نمي شه اولا راجع به يكي حرف زد و بعد راجع به بعدي. 3-اگه مي خواييد راجع به طرح سنسور بحث كنيد به نظز من ابتدا بايد درك درستي از رفتار ربات داشته باشيد.درك درست يعني دقيقا درك كنيد ربات شما ، موقيتها ي مختلف را چطور درك مي كنه.و اساسا از ديد ربات اون موقيعت چطور ديده مي شه. و به ايت ترتيب ديد ربات را اصلاخ كنيد و بعد درك كنيد ربات دستور را چطور اجرا مي كنه،در حين اجرا بر سره موقعيت چي مياد يعني چطور ديده مي شه و به اين تتيب رون اجراي دستور را كه بيشتر وابسته به مكانيكه را اصلاح كنيد...
|
|
| 4 کاربر از emami به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|