|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#21 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
خب...خودت جواب خودتو دادي!
بالاخره ديدي كه گريپر مشكل داره پس ديگه نگو كه كريپر مشكل نداره!!! چون اصلا شكل كلي بازو هارو عوض كردي! يكي ديگه از ايراد ها هم اين بود كه قطر باز و بسته شدن گريپر رو اصلا نگفتين!! پس اينم يه مشكل ديگه كه براي ثابت كردن درست بودن حرف خودت، بهش اعتراف كردي! حالا نتيجه ميگريم گريپر پر از ايراد بوده! . در مورد آهن ربا هم كه بحثو اول آرتميس پيش كشيد. و من فقط يه ايده دادم، و هيچ ادعايي نصبت بهش نكردم. اگر هم ميخواي آهن ربا بعد از چسبيدن جسم بهش،جسمو رها كنه: ديگه واقعا از تو انتظار نداشتم جواب اين سوالو ندوني!! خب، معلومه ديگه كافيه آهن ربامون دائمي نباشه و با قطع و وصل كردن جريان آهن ربا فعال و غير فعال شه! اگر هم قوطي با آلومينيوم پوشيده شده باشه كه تو قوانين ميگن، و با كارمونو بر طبق قانون انجام ميديم! و درضمن، آهن ربا به درد ميخوره،فقط بايد بلد باشي باش كار كني!.....هميشه يه راهي هست! ديگه عرضي نيس! با تشكر...
|
|
| اين کاربران از Foenix به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#22 |
|
مدیر بخش
![]() |
سپاس فراوان از evil nemesis كه باز هم وقت گذاشت و اين طرحو كامل تر كرد.
بله، بحث آهنربا رو من پيش كشيدم، ولي فقط به عنوان 1 ايده. طرح گريپري كه من گذاشتم و تا الآن داريم درمورد بحث مي كنيم هم فقط 1 ايده بود. "هيچ كس مجبور نيست كه اين ايده ها رو مستقيما به كار ببره "...ولي شايد روزي برسه كه براي حل مشكلي يا حتي اضافه كردن قابليتي به رباتتون، همين ايده ها به كار آيند! حالا چه اين طرح ناقص بوده و چه نبوده (براي 1 ايده زياد هم بد نبود كه!) ، Evil Nemesis روش كار كرد و كامل شد. پس ديگه حرفي توش نيست. حالا بر گرديم سر همون اولين پست اين تاپيك. هر كس نظر يا ايده يا طرحي براي Gripper امدادگر داره، ارائه بده تا درموردش بحث كنيم! با سپاس از همه
|
| اين کاربران از Artmis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|