|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
كاربر سايت
![]() |
سلام بر دوستان.
اگر از دوستان کسی هست که طرحی واسه گریپر ربات امدادگر(IRAN OPEN) داره،لطف کنه و اون رو ارائه بده،تا دوستان دیگه ازش استفاده کنن و دعاش کنن. این اولین طرح منه.دوستان اگه پیشنهاد یا انتقادی دارن لطف کنن بگن. من نمیدونم مشکلی داره یا نه. فقط باید بگم اندازه ی پنجه ی این گریپر از 72mm تا 144mm تغییر پیدا میکنه. Front View.jpg Click To View Full Size!! Front View2.jpg Click To View Full Size!! Front View3.jpg Click To View Full Size!! Back View.jpg Click To View Full Size!! Isometric View.jpg Click To View Full Size!! اون سوراخی که وسط اون دایره ی بزرگه به یه موتور با RPM پایین وصل میشه. البته باید بگم این فقط یه طرحه. یعنی اگه بخوام بسازمش بازم کار داره.
|
|
| 3 کاربر از Evil Nemesis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام.
به نظر من همچين موتوري با اين rpm پايين گير نمي آد......براي موتور 2 راه داري: 1.استفاده از يه موتور، بايه rpm بالا به همراه گير بكس 2.استفاده از سروو موتور. . كه خود من استفاده از سروو رو ترجيح ميدم. چون هم ميتونه خيلي كم بچرخه،...هم ميتونه خيلي زياد بچرخه.
|
|
|
|
#3 |
|
كاربر سايت
![]() |
نوشته اصلی توسط foenix
البته باید بگم اینجا سرعت موتور باید پایین باشه که این مستلزم پایین بودن rpm موتورهاست. وقتی هم که rpm و در نتیجه سرعت موتور ها پایین بره قدرت موتور بالا میره. در ضمن من هم تا حالا با سروو کار نکردم و چیز زیادی دربارش نمیدونم. در ضمن گفتن این جمله اشتباهه:
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بخش
![]() |
موتور سروو كم و زياد مي چرخه Evil nemesis !
چون زاويه اي مي چرخه...مثلا هم مي تونه 30 درجه بچرخه ، هم مي تونه 180 درجه بچرخه ! ![]() توي همين سايت درمورد servo motor مطلب زياد هست، ميتوني اين لينك رو مطالعه كني: http://www.metaroclub.com/forum/f46/a-225/
|
| 3 کاربر از Artmis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#5 |
|
مدیر بخش
![]() |
و در مورد خود موضوع ، بازوي مكانيكي وGripper
با مقداري جستجو در سايت هاي بيگانه ي انگليسي زبان چندتا مكانيسم پيدا كردم. فيلم يكيشون توي اين لينك هست ، از 2تا سروو استفاده شده براي حركت چنگال (!) (يك چنگال ثابت داره و 1متحرك كه اشيائ بين اين 2تا چنگال نگه داشته ميشن) و اون يكي سروو براي حركت مُچ . http://www.youtube.com/watch?v=KyW4L_oIBZY
|
|
|
#6 |
|
مدیر بخش
![]() |
اينم خوبه و بسيااار ساده هست!
فك كنم در حدي هــست كه بتونه از پس 1قوطي حلبي توي مسابقات امدادگر بر بياد. 1 موتور سروو ، 2تا چرخ دنده ، چندتا سازه و پيچ! gripper-4bar mechanism.jpg
|
|
|
#7 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
ايول!!...خوشم اومد آرتميس! ولي يه چيزي! اين لينكي كه گذاشتي ف_يل*ت^ره ! اگه دوست داري يه لينك جديد از تو فورشيرد براش درست كن اين مدل گريپري كه گذاشتي هم يه نقص فني كوچولو داره! ![]() اگه يه نگاهي به اين دو قسمت كه دورشون خط قرمز كشيدم بندازي ،مي فهمي كه اين دو تا ، كملا اضافي
|
|
| اين کاربران از Foenix به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#8 |
|
كاربر سايت
![]() |
ممنون از راهنماییتون. همون طور که گفتم من نه تا حالا با سروو کار نکردم و نه میدونم چطوری کار میکنه. در ضمن من نگفتم سروو کم و زیاد نمیچرخه. من گفتم:
|
|
|
|
#9 |
|
كاربر سايت
![]() |
چرا این عکس اینقدر بی کیفیت گذاشتی phoenix؟
![]()
ویرایش توسط Evil Nemesis : 09-26-2011 در ساعت 04:56 PM. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدیر بخش
![]() |
اين 2تا سازه به چنگال ها پيچ شدن تا وضعيت اهرم نوع اول (حالت سومِ نوع اول فك كنم!)رو بوجود بيارن، كه جابجايي رو بيشتر ميكنه - نسبت جابجايي دو طرف اهرم برابره با نسبت طول بازو ها! (اين شكل رو ببين تا متوجه بشي!) اهرم.JPG حالا فهميدي كارايي اون 2تا سازه چيه ؟!
|
| اين کاربران از Artmis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|