|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: * | |||
| * |
|
0 | 0% |
| * |
|
0 | 0% |
| * |
|
0 | 0% |
| * |
|
0 | 0% |
| رأی دهندگان: 0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#21 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
Aghaye Emami chera edame nemidid?
begid baghiash chetorie. montazere pasokhetoon hastam.... |
|
|
|
|
|
#22 | |||||||||
|
كاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010 محل سکونت: Isfahan نوشتهها: 102
تشكرها: 91
54 بار تشكر شده در 27 پست
درجه: 9 [ ]سابقه: 0 / 202 ![]() |
نوشته اصلی توسط foenix
یعنی میگید اگر سنسورهای راست و جلو دیدن برو به راست!؟ در این صورت با شرط قبلی که میگه تا سنسور جلو روخطه برو جلو، جور در نمیاد!
دو کس رنج بیهوده برند و سعی بی فایده کردند:یکی آنکه اندوخت ونخورد و دیگر آنکه آموخت و نکرد. علم چندانکه بیشتر خوانی نه محقق بود نه دانشمند آن تهی مغز را چه علم و خبر ویرایش توسط siavash esteki : 08-02-2011 در ساعت 04:58 PM. |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از siavash esteki به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#23 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
نوشته اصلی توسط siavash esteki
ببین داداش من فقط حرفه آقای امامی رو رد کردم...!...اگه اینطوره که برای ساختنه روبات امدادگر که از 3 تا سمسور استفاده نمیکنند
ویرایش توسط Foenix : 08-18-2011 در ساعت 11:15 PM. دلیل: فارسی کردن متن |
|
|
|
|
|
#24 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام سیاوش جان
آره با شرط قبلی درست در نمیاد ولی اگه اولویت بندر درست باشه این مشکل حله رباتو الگوریتمها فرق داره ولی در کل تقریبا شرط ها که مینویسیم ابتدا اونایی که چند معیار داره رو مینویسیم بعد کم میکنیم مثلا توی همین برنامه که الان میگید درست و اشتباهشو نمیگم ولی برای این اول اون شرطی که 2تا سنسورا رو چک میکنه مینویسیم بعد 1 سنسور ها را.
|
|
|
#25 |
|
مدير ارشد
![]() |
خوب دوستان میبینم که بحث پیش نرفت.
نتیجه ای که باید میگرفتیم اینه: ببینید همیشه وقتی ما داریم برنامه می نویسیم یک تصویر ذهنی از ربات داریم تو ذهنمون که بر اون اساس کار میکنیم.میزان موفقیت برنامه وابسته به اینه که تصویر ذهنی شما چقدر به ربات نزدیک باشه... این نزدیک شدن به دو روش امکان پذیره. 1.شما ذهنتون را به ربات نزدیک کند و 2-ربات را به ذهنتون نزدیک کنید.که هر دوش نیازمند شناخت کامل از رباته. من اون عواملی را مهم هستن در این شناخت سعی می کنم نام ببرم.البته اینا وابسته به تجربس.دوستان اگه من چیزی کم میگم میتونن اضافه کنند. عوامل زیر مربوط به رباته و جز محدودیت های طراحی حساب می شه.ما بر اسا این محدودیت ها در مرحله ی بعد باید طراحی کنیم... 1-محور دوران : منظور از محور دوران اینه که شما دقیقا بدونید برد سنسورتون چطور حرکت میکنه.این خوش به مقدار زیادی وابسته به اینه که شما موتور ها را چطور بسته اید،به سرعت نسبی موتور ها نسبت به هم ،تعداد چرخ ، سیستم حرکتی(شنی،چهار چرخ ،..)،فاصله ی چرخ ها از هم،فاصله ی چرخ ها از برد سنسور ،و.... 2-سرعت پاسخ موتور ها: این از جمله عواملی هست که معمولا در نظر گرفته نمی شه و تاثیر به سزایی در تصمیم گیری داره به خصوص در سرعت های بالا. سرعت پاسخ یعنی چقدر بین دستور شما تا اجرا توسط ربات تاخیر وجود داره.به خصوص در تعیین محور دوران بسار مهمه. از جمله عوامل تاثیر گذار در این زمینه می شه به جنس چر خ ها، جنس زمین،نوع درایو کردن،درایور،جنس موتور و اینرسی ای که بر محور دوران اعمال می شه اشاره کرد.این آخری را دقت کنید. 3-سرعت پاسخ سنسورها: سنسور ها ی مادون قرمز محدودیت خاص خودشون را در پاسخ دهی دارن.این محدودیت را می شه تا حدود زیادی حذف کرد.البته با طراحی درست.و به شرطی که درست سنسور ها را بخونی(منظورم اولویت بندیه)
|
|
| اين کاربران از emami به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#26 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
منظورتون اینه که توی برنامه نویسی اول سنسور هایی رو میخونیم که نقش جلوروی رو دارند ، بعد اونایی رو که توی لوپ ها استفاده میشن؟؟؟؟
_____________________________ لذت آنی = حسرت دائمی |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|