|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدير ارشد
![]() |
سلام...
هنوز هیچ قوانین مشخصی از طرف دبیرخانه جشنواره تا این لحظه به طور رسمی اعلام نشده است ولی خبرها حاکی از آن است که این مسابقات طبق قوانین کمیته بین الملی ربوکاپ برگزار خواهد شد.که این قوانین بطور فارسی در پیوست می باشد...
|
|
| اين کاربران از emami به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 31
تشكرها: 7
11 بار تشكر شده در 7 پست
درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 82 ![]() |
من اولین باره که در مسابقات امدادگر شرکت میکنم .میخواستم بدونم سوالهایی که در قسمت شفاهی مسابقه میشه راجع به چه چیزاییه؟
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بخش
![]() |
اصولا در مسابقه شفایی که ربات داشته باشید معمولا از قسمت های ربات خودتون ازتون سوال میشه.اما اگه رباتی در کار نباشه میشه گفت که از نحوه ساخت و مدارات و ... می پرسند.
بهتره در این موضوع آقای امامی نظر بدند چون یکی از داورا خود ایشونند!
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Mar 2009 نوشتهها: 17
تشكرها: 17
4 بار تشكر شده در 4 پست
درجه: 2 [ ![]() ]سابقه: 0 / 46 ![]() |
توی قوانین درباره ارتفاع موانعی که روبات باید از روی اونا عبور کنه توضیحی داده نشده!
ویرایش توسط ercmehdi : 08-16-2009 در ساعت 04:39 PM. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام.هیچ اندازه ای از خط و مانع و مصدوم معمولا گفته نمیشه اما امسال توی ایران اپن مانعی که باید اونرا را دور میزدیم دارای ارتفاع 10-15 سانت بود.مانعی که به عنوان رعت گیر بود مثل یک پک خیلی کوچلو بود که در ایران اپن روی زمین چسب حرارتی ریختند که ارتفاش کمتر از 1.5 سانت بود.
|
|
| اين کاربران از mohamad.nasr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#6 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام.قوانین مسابقات طبق شواهد نبود و قوانین در بعضی جاها از روبوکاپ پیروی می کند.
جالبی این قوانین اینه که ربات ها م تونند با bulototh ver2 از دور کنترل شوند! لینک دانلود قوانین http://robotic.medu.ir/robotic/robot...Rules_ver1.pdf
|
|
| اين کاربران از mohamad.nasr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#7 |
|
مدیر بخش
![]() |
این مسابقات از سطح جهانی بسیار راحت تر است و به نظر من علاوه بر امتیاز باید روبات ها روی سرعت نیز کار کنند.
|
| اين کاربران از Amin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#8 |
|
مدیر بخش
![]() |
نه من قوانین 2009 را چک کردم.چیزی کمتر نداره.بلوتوث ورژن 2 هم که قابل استفاده هست خیلی کار کردن باهاش سخته و فکر نکنم ماژولاش توی بازار باشه.
قوانین فقط خط کمتر از 90 در نداره!+سطح شیبدار نسبت به ایران اپن
|
|
|
|
#9 |
|
مدیر بخش
![]() |
خوب سطح شیبدار + شناسایی مصدوم + شکستگی خط (به غیر از اتاق قرمز) از عوامل موثر در این مسابقه است که دو تای آن بسیار راحت تر شده است.
|
|
|
#10 |
|
مدیر بخش
![]() |
به نظر من بشتر تیمها باید توی اتاق قرمز کار کنند+مصدوم.
البته فکر می کنم که تعقیب خطشم ساده باشه!
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امدادگر, اموزی, خوارزمی, دانش, قوانین, مسابقات |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|