|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010 نوشتهها: 28
تشكرها: 11
4 بار تشكر شده در 3 پست
درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 75 ![]() |
بیاید یک صفحه مربعی( ماتریسی) پر از سنسور فرض کنید بعد بذارید روی مسیر حرکت کنید برسید به لوپ ببینید کدام سنسور روی خط قرار میگیره تا به چیدمان مورد نظر دست رسی پیدا کنید
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#12 |
|
مدیر بخش
![]() |
فك كنم ايني كه ميگن 2 به توان n تا if ميذارن به همون فرمول زيرمجموعه هاي يك مجموعه برميگرده!!!
البته با توجه به نظر mohammad hashemi ميشه اين طور نتيجه گيري كرد كه براي نوشتن الگوريتم براي مسيرياب تعداد ifهاي موجود در برنامه حداكثر 2 به توان n (تعداد سنسورها) خواهد بود! چه جالب!!!!!!!
|
|
|
#13 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Feb 2010 محل سکونت: مبارکه نوشتهها: 20
تشكرها: 0
2 بار تشكر شده در يك پست
درجه: 3 [ ![]() ]سابقه: 0 / 55 ![]() |
باور کنید تعداد if نه تنها برتری یک برنامه را نمی رساند بلکه نقطه ضعفی در آن برنامه به شمار می آید. به قول یکی از اساتید برنامه هر چه ساده تر بهتر... من خودم تجربه کردم که هر چه تعداد شروط را بالا ببری خودت و رباتو بیشتر گیج می کنی... در برنامه نویسی برای سنسور ها اولا باید به مسیر مسابقه توجه کنید و سپس با توجه به محل قرار گرفتن سنسور ها برنامه ای را بنویسید... اولین شرط ها را برای مسیر یابی در مسیر مستقیم با دو سرعت کند و تند بنویس... شرط بعدی باید مربوط به پیچیدن پیچ های ساده باشه و سپس شروطی جداگانه مربوط به پیچ های بسیار تند... در نهایت نوبت به المان های موجود در مسابقه می رسد که باید بهترین برنامه را برای رد کردن سریع آن ها بنویسید.
|
|
|
| 2 کاربر از n2ziaee به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#14 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011 نوشتهها: 5
تشكرها: 3
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 8 ![]() |
نوشته اصلی توسط n2ziaee
ممنون دوست عزیز. جواب جالبی بود بالاخره یک نفر نصمیم گرفت جواب بنده رو طبق صورت سوال بده. ممنونم برای سوالهای بیشتر مزاحم میشم. از راهنماییتون تشکر میکنم.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Jul 2011 نوشتهها: 39
تشكرها: 12
18 بار تشكر شده در 9 پست
درجه: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 100 ![]() |
فکر کنم فراموش کردید توی چه قسمتی سئوال طرح می کنید.این جا قراره درباره روبات فوتبالیست سئوال پرسیده بشه.نه درباره لوپ 30 درجه.......................................... ..................................................
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| الگوریتم, بهترین, خواندن |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|