به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد.

لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.

You have (1) Unread PM; Click The Icon To Read It You have a new PM
جدیدترین موضوعات انجمنها

بازگشت   متارو > ربات ها > Junior Soccer

بهترین الگوریتم برای خواندن سنسورها

Junior Soccer

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-05-2011, 03:18 PM   #11
پیش فرض پاسخ : بهترین الگوریتم برای خواندن سنسورها

بیاید یک صفحه مربعی( ماتریسی) پر از سنسور فرض کنید بعد بذارید روی مسیر حرکت کنید برسید به لوپ ببینید کدام سنسور روی خط قرار میگیره تا به چیدمان مورد نظر دست رسی پیدا کنید
mohammad hashemi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-20-2011, 09:14 PM   #12
Thumbs up پاسخ : بهترین الگوریتم برای خواندن سنسورها

فك كنم ايني كه ميگن 2 به توان n تا if ميذارن به همون فرمول زيرمجموعه هاي يك مجموعه برميگرده!!!
البته با توجه به نظر mohammad hashemi ميشه اين طور نتيجه گيري كرد كه براي نوشتن الگوريتم براي مسيرياب تعداد ifهاي موجود در برنامه حداكثر 2 به توان n (تعداد سنسورها) خواهد بود!
چه جالب!!!!!!!
قدیمی 03-06-2011, 07:25 PM   #13

باور کنید تعداد if نه تنها برتری یک برنامه را نمی رساند بلکه نقطه ضعفی در آن برنامه به شمار می آید. به قول یکی از اساتید برنامه هر چه ساده تر بهتر...

من خودم تجربه کردم که هر چه تعداد شروط را بالا ببری خودت و رباتو بیشتر گیج می کنی...

در برنامه نویسی برای سنسور ها اولا باید به مسیر مسابقه توجه کنید و سپس با توجه به محل قرار گرفتن سنسور ها برنامه ای را بنویسید...

اولین شرط ها را برای مسیر یابی در مسیر مستقیم با دو سرعت کند و تند بنویس...
شرط بعدی باید مربوط به پیچیدن پیچ های ساده باشه و سپس شروطی جداگانه مربوط به پیچ های بسیار تند...
در نهایت نوبت به المان های موجود در مسابقه می رسد که باید بهترین برنامه را برای رد کردن سریع آن ها بنویسید.

طوری محکومم میکنید
///.//انگار سوسکی را کشته ام ...
...............آدم بود ! به سزایش رسید.
n2ziaee آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از n2ziaee به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند
قدیمی 03-07-2011, 09:58 AM   #14

نوشته اصلی توسط n2ziaee نمایش پست ها
باور کنید تعداد if نه تنها برتری یک برنامه را نمی رساند بلکه نقطه ضعفی در آن برنامه به شمار می آید. به قول یکی از اساتید برنامه هر چه ساده تر بهتر...

من خودم تجربه کردم که هر چه تعداد شروط را بالا ببری خودت و رباتو بیشتر گیج می کنی...

در برنامه نویسی برای سنسور ها اولا باید به مسیر مسابقه توجه کنید و سپس با توجه به محل قرار گرفتن سنسور ها برنامه ای را بنویسید...

اولین شرط ها را برای مسیر یابی در مسیر مستقیم با دو سرعت کند و تند بنویس...
شرط بعدی باید مربوط به پیچیدن پیچ های ساده باشه و سپس شروطی جداگانه مربوط به پیچ های بسیار تند...
در نهایت نوبت به المان های موجود در مسابقه می رسد که باید بهترین برنامه را برای رد کردن سریع آن ها بنویسید.

ممنون دوست عزیز. جواب جالبی بود بالاخره یک نفر نصمیم گرفت جواب بنده رو طبق صورت سوال بده. ممنونم برای سوالهای بیشتر مزاحم میشم. از راهنماییتون تشکر میکنم.
fat321 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-07-2011, 11:48 AM   #15

فکر کنم فراموش کردید توی چه قسمتی سئوال طرح می کنید.این جا قراره درباره روبات فوتبالیست سئوال پرسیده بشه.نه درباره لوپ 30 درجه.......................................... ..................................................
mohammad_robotic آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
الگوریتم, بهترین, خواندن

« موضوع قبلی | موضوع بعدی »
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

انتخاب سریع یک انجمن

اکنون ساعت 05:20 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

تمامي حقوق مادي و معنوي اين مجموعه متعلق به شركت ربات گستران آپادانا مي‌باشد Persian Skin By : Vbskin