|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011 نوشتهها: 3
تشكرها: 0
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 2 ![]() |
بهترین الگوریتم برای خواندن سنسور ها چیست که کمترین خطا رو داشته باشه؟
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير ارشد
![]() |
الان منظورتان واضح نیست...
دقیق تر سوالتون را بپرسید....
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011 نوشتهها: 5
تشكرها: 3
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 8 ![]() |
با سلام
من سوال دوستمون رو واضح تر میپرسم به خاطر اینکه سوال من هم هست. من معمولا برای ربات مسیریاب با میکرو ای وی آر به تعداد سنسورها به توان 2 تا if میذاشتم که خوب جواب نمیداد. میخوام بدونم الگوریتمهای دیگه خواندن سنسور چگونه هست؟ با تشکر |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010 نوشتهها: 28
تشكرها: 11
4 بار تشكر شده در 3 پست
درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 75 ![]() |
یعنی چی تعداد سنسور ها به توان دو if گذاشتید؟
منظورتان چیست؟ |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
عضو جديد
0 بار تشكر شده در 0 پست
ببخشید برعکس گفتم 2 به توان تعداد سنسورها if گذاشتم یعنی مثلا وقتی 3 تا سنسور داشته باشیم 8 تا if وقتی 4 تا سنسور داشته باشیم 16 تا if و... و اینکه داخل ایف ها چه دستوراتی نوشته بشه رو با در آوردن چینش سنسورها رو کاغذ و حرکت دادن کاغذ روی پیست تشخیص میدادم. حالا الگوریتم پیشنهادی شما چیه؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
مدير ارشد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 186
تشكرها: 75
265 بار تشكر شده در 112 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 292 ![]() |
مراحل ساخت چنین ربات هایی به این ترتیب :
1- بررسی شرایط مسیر مسابقه و طراحی روشی مناسب برای حل مسیر که به این طراحی روش حل مسئله به چگونگی چیدمان سنسور کمک می کنه. 2- طراحی یک چیدمان سنسور که کاملا با مسیر مسابقه و روش حل مسئله سازگار بوده و کلیه ی شرایط آن را در بر بگیرد. 3 - پیاده سازی روش های حل مسئله در نرم افزار و استفاده از تمامی قابلیت های در نظر گرفته شده از قبل. نا گفته نماند که طراحی مدارات ربات باید به گونه ای باشد که قابلیت اجرای روش حل مسئله در آن دیده شده باشد و امکان پیاده سازی آن دیده شده باشد.
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
عضو جديد
0 بار تشكر شده در 0 پست
نوشته اصلی توسط kooshan
از پاسختون بسیار ممنون ولی جوابتون خیلی سربسته و کلی بود. لطفا یک مثال بزنید تا مسئله روشن شود.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
مدير ارشد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 186
تشكرها: 75
265 بار تشكر شده در 112 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 292 ![]() |
شرمنده این چیزی نیست که بشه دقیقا نوشتش . این موضوع باید سر کلاس آموزش داده بشه و خیلی پیچیده و طولانیه عملا اینجا من یکی نمی تونم بیشتر از این کمکی بکنم.
اگه خودت رباتی طراحی کردی و جاییش مشکل داری اونو مطرح کنی راحت تر می تونم کمکت کنم.
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010 نوشتهها: 28
تشكرها: 11
4 بار تشكر شده در 3 پست
درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 75 ![]() |
ببین تعداد سنسور ها ربطی به تعداد if هایی که تو برنامه میذارید نداره این جوری که میگید اگه 8 تا سنسور باشه باید 256 تا if بذارید!!!!!
تعداد if هایی که میذارید بستگی به مسیر مسابقه و المان های مسیر دارد فرض کنید 8 تا سنسور دارید اگه این هارو بصورت یک عدد از ورودی دریافت کنید با توجه به این که این عدد توی مسیر مستقیم و المان ها چند میشود می توانید if بذارید بطور مثال اگه سنسور ها رو طوری بذارید که توی مسیر مستقیم عدد باینری 11000000 تولید شود توی برنامه میگید اگه سنسور = 11000000 انگاه حرکت مستقیم . ویرایش توسط mohammad hashemi : 02-05-2011 در ساعت 01:39 PM. |
|||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از mohammad hashemi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#10 | |||||||||
|
عضو جديد
0 بار تشكر شده در 0 پست
نوشته اصلی توسط mohammad hashemi
از پاسختون ممنونم اما یک سوال دیگه اینکه بهترین چینش برای سنسورها که مسیر همراه با لوپ و زاویه تند 30 درجه را خوب تشخیص دهد چیست؟
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| الگوریتم, بهترین, خواندن |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|