به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد.

لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید.

You have (1) Unread PM; Click The Icon To Read It You have a new PM
جدیدترین موضوعات انجمنها

بازگشت   متارو > ربات ها > Junior Soccer

مدار چند برابر کننده برای شوت

Junior Soccer

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-02-2011, 10:37 PM   #11
پیش فرض پاسخ : مدار چند برابر کننده برای شوت

حا حرف mrl رو نزن که آشغال مدارِ شوتشون و تیمی که 5-0 از immortals ببازه...mrl بده هر بازی مدار شوتش میسوزه چون سلونوئیدش با 250 ولت 200 امپر میکشه.... ولی skuba هم با ماسفت میشوته نه igbt
قدیمی 08-02-2011, 11:51 PM   #12

نیدونسم!!!

saeebrobotic.blogfa.com
قدیمی 08-03-2011, 08:52 AM   #13

با سلام مجدد
دوست عزیز مدار پیشنهادی شما خوب است
اما چند مشکل کوچک دارد
اگر ولتاژ شارژ خازن به گفته شما 500 ولت باشد و فت سوییچ سلونویید را هم 47/60 انتخاب کنید
واز سلونیید 3 اهمی استفاده کنید حریان لحظه شوت حدود 166 آمپر میشود که اگر خازن را بزرگ انتخاب کنید باعث افزایش زمان تخلیه و آسیب دیدن 47/60 میشود بد نیست نگاهی به دیتا شیت شرکت اینفنون سازنده فت مذکور بیندازید مقاومت داخلی ذکر شده را در جریان عبوری از فت ضرب کرده توان حرارتی تلفاتی را محاسبه کنید
با توجه به مدار در هنگام شوت پس از تخلیه خازن ولتاژ باتری سری با سلف بوست ودیود برگشتی با سلونویید قرار میگیرد که با باطری 24 وسلو نویید 3 اهمی واحتساب 1ولت تلفات روی سلف بوست ودیود برگشتی جریانی بین 7 تا 8 آمپر از باتری کشیده میشود که هم باعث آسیب باتری میشود وهم باتوجه به مقاومت داخلی باتری باعث افت ولتاژ دو سر آن میگردد
ثابت بودن فرکاتس سوییچینگ باعث افزایش جریان مصرفی مدا ر در ابتدای شارژ وانتهای شارژ خازن میگردد که باعث افزایش تلفات در فت و سلف بوست وکاهش راندمان میگردد و در اکثر مواقع با افزایش دما همراه است که حتما باید جهت سلف بوست و فت از هیت سینک مناسب استفاده نمود
نکته مهم دیود هرز گرد دو سر سلو نویید است که در مدا ر سوییچ بکار میرود ودر صورت عدم استفاده از آن ولتاژمعکوس دوسر سلونویید پس از قطع فرمان شوت باعث آسیب دیدن فت و باطری میگردد
قابلیت تکرار متوالی شوت نیز نکته ای است (حتما تست کنید )که باید در نظر گرفته شود درضمن آسیب دیدن فتها در مدار در صورتی که از سیستم فرمان ایزوله استفاده نکنید با عث آسیب دیدن میکرو میگردد
اینها نکاتی است که در طراحی باعث افزایش راندمان و طبیعتا قیمت تمام شده میگردد ولی باید بخاطر سپرد کیفیت ، کارایی و قیمت عاملهای انتخاب میباشند وشما در انتخاب مختارید
موفق وپیروز با شید

ویرایش توسط nafisi_masoud : 08-03-2011 در ساعت 09:04 AM.
nafisi_masoud آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-04-2011, 12:21 AM   #14

من از این مدار استفاده کردم و سلونوید 19 اهمی گذاشتم که 18 آمپر با 360 ولتی که من تنظیم کرده بودم میکشید و مشکلی هم پیش نمیومد!!

این مدار با 24 ولت حدود 3 آمپر در یک لحظه و بعد 1.5 آمپر و بعد .0.5 آمپر و من از خازن 680 میکرو 400 ولت استفاده کرده بودم و اینکه این مدار صرفتا مدار شارژ خازن هست و اصلا سلونوئید درش نیست و بله اون دیود رو من واسه سلونوئید گذاشته بودم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

« موضوع قبلی | موضوع بعدی »
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

انتخاب سریع یک انجمن

اکنون ساعت 05:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

تمامي حقوق مادي و معنوي اين مجموعه متعلق به شركت ربات گستران آپادانا مي‌باشد Persian Skin By : Vbskin