|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 |
|
مدیر بخش
![]() |
نوشته اصلی توسط mhmmdshirazi
کسی هم نگفت این جریانا ازش بکشید ، گفتم حداکثرش اینه!!
7805 هم نویزش را من نمیدونم کجاشه و در مورد داغ کردنشم باید اتلافش را با یدونه مقاومت وات بالا بیاری پایین. ریپلشم با چندتا خازن میشه گرفت که میکرو ریست نشه
|
|
| اين کاربران از mohamad.nasr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#12 |
|
عضو جديد
![]() |
اصولا میگن گره ای که با دست وا میشه با دندون وا نکن
|
|
|
#13 |
|
مدیر بخش
![]() |
نوشته اصلی توسط mhmmdshirazi
اولا من که تا حالا نویزی ازش ندیدم.
ثانیا اگه مدارتونا اصولی طراحی کنید احتیاجی به دندون نیست. تو مسیریابم برای این جواب نگرفتید که لابد هرچی فرستنده و ... بوده را به یکی وصل کردید.اصلا اگه مدارتون این قدر آمپر احتیاج داشته باشه یجا کارتون میلنگه. برای گرماشم محمد درست میگه و کلا رگولاتور گرم میشه برای اینه که جای هدسینگ روش گذاشتند
|
| اين کاربران از Amin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|