|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
كاربر سايت
![]() |
سلام
مقاومت بالاکش (pull up) چی هست؟ با تشکر قبلی فقط خواهشا یه مقدار ساده توضیح بدین ... به امضا هم توجه کنین!
|
| اين کاربران از beginner robot به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011 نوشتهها: 30
تشكرها: 21
10 بار تشكر شده در 7 پست
درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 80 ![]() |
میکرو یه حالت داره به اسم tri-state که پول اپ یا با بالا کش هم یکی از این قایلیت هاست به طور کلی وقتی یکی از پایه های میکرو رو به عنوان ورودی انتخاب میکنیم باید مقاومت پول اپش هم رو فعال کنیم به خاطر حفاظت از اون پین در مقابل جریان های ناخواسته .پول اپ رو هم میشه داخلی وهم خارجی تنظیم کرد اما در کل بهتره که خارجی باشه اینم یادم رفت که بگم پین رو به یه مقاوت وصل میکنی بعد سر بعدی مقاوت رو میدی به اون چیزی که میخوای به ورودی میکرو بدی
|
|||||||||
|
|
|
| 2 کاربر از شهاب 19 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#3 |
|
كاربر سايت
![]() |
مقاومت در حالت عادی یه سده در مقابل جریان ... اینطوری که گفتین
نوشته اصلی توسط شهاب 19
خب پس چرا اسمش پولاپ (بالاکش) هست؟
یه سوال دیگه مقاومت پولاپ خارجی که خب یه مقاومته مثل بقیه ولی پولاپ داخلی چیه؟
|
| اين کاربران از beginner robot به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#4 | |||||||||
|
كاربر سايت
10 بار تشكر شده در 7 پست
سلام
پول اپ باعث کاهش اثرات نویز میشه اگه یه پایه ای پول اپ نباشه میگیم tir stat است پول اپ یعنی پایه ای رو در سطح یک قرار دادن یعنی اون پایه یک است پول داخلی هم بهتره بلوک دیاگرام داخلی میکرو رو نگاه کنی متوجه میشی |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از شهاب 19 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#5 |
|
كاربر سايت
![]() |
ببخشید من منظورتون رو از این که پول آپ خارجی بهتره رو نفهمیدم یعنی pull up خارجی عملکرد بهتری داره یا ...
|
|
|
#6 | |||||||||
|
كاربر سايت
10 بار تشكر شده در 7 پست
سلام بستگی به مداری داره که استفاده میکنید من که واسه پروژه هایی که انجام میدم از پول اپ خارجی استفاده میکنم بعد ش هم پول اپ خارجی همون داخلیه منتها در داخلی خود میکرو میاد مقاومت داخلیشو فعال میکنه فرق چندانی ندارن بسته به کار شماست در ضمن تا وقتی که بصورت عملی کار پول اپ رو نبینید نمیتونید درک درستی ازش داشته باشید
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| pull |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|