|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام و درود بر دوستان عزيز
خوب اون مسافت سنجي كه يكي از موضوعات بود واسه فاصله ربات بود كه از يكي دو متر تجاوز نمي كنه، اما... من براي 1پروژه نياز خيلي شديدي به استفاده از 1چيزي(كه در ادامه مثال ميزنم چه چيزي!) براي يافتن فاصله ي بين 2 متحرك دارم. اين متحرك ها كه مثلا خودروي من و خودرويي كه از سمت مقابل به من نزديك ميشه هستن،سرعتي در حدود 100 كيلومتر بر ساعت (28 متر بر ثانيه) حركت مي كنند.فاصله هم حداقل 60متر خواهد بود. و من دستگاه يا سيستمي رو لازم دارم كه اين فاصله رو با دقت متر حتي(!) بهم بده. اين چيز مي تونست آلتراسونيك باشه،ولي نمي تونست چون ظاهرا اين مسافت براي آلتراسونيك خيلي زياده.(اما بهم گفتن كه آماده وجود نداره ولي ميشه با استفاده از همين آلترا س سيستمي درست كرد كه اين مسافت رو هم پوش بده.)ميشه از ليزر استفاده كرد ...؟!(كه استفاده ي نظامي داره!) و از ديستومات (؟!).. در ضمن مي خوام با همين چيز طول خودرويي كه جلوي خودروي من در حركته و فاصلم تا اون رو هم بدست بيارم. خلاصه گيج شدم كه بالاخره از چي بايد استفاده كنم و از چه مدلي از هركدوم آيا لازمه كه خودم با استفاده از اين فناوري ها سيستمي طراحي كنم يا اينكه ميشه آمادشو تهيه كرد؟؟؟
|
| اين کاربران از Artmis به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 |
|
مدير ارشد
![]() |
سلام و درود بر شما هم..
روش ها ی مختلفی واسه این کار وجود داره.زمانی می تونم درست کمکتون کنم که دقیقا بگید می خوایید چیکار کنید.مخصوصا شرایط محیطی را توضیح کامل بدید...
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ?????? |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|