|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
مدير كل سايت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009 محل سکونت: نصف جهان نوشتهها: 501
تشكرها: 393
754 بار تشكر شده در 302 پست
درجه: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 491 ![]() |
سلام
دوستان از همه شما به خاطر عضویت فعال در سایت و قرار دادن مقالات آموزشی تشکر می کنم.فقط ذکر یک نکته رو لازم می دونم: لطفا تاپیک های آموزشی خودتون رو به صورت کامل قرار دهید و صرفا گفتن چند خط در مورد یک سنسور، موتور یا نرم افزار و ... کافی نیست و نمی تواند راهگشایی برای افراد دیگر باشد در هنگام نگارش مقاله توجه داشته باشید که ممکن است فردی که این مقاله را می خواند در چه سطحی باشد(مبتدی، متوسط، پیشرفته) و سعی کنید یک مقاله آموزشی حداقل دو سطح را پوشش دهد. به عنوان نمونه تاپیک مفهوم کنترل موتور و آموزش ++C که خودم گذاشتم رو می تونم مثال بزنم. نکته آخر: سعی کنید در مقالات از استایل خاصی پیروی کنید به عنوان نمونه فایل آموزش پل H و یا استایلی مشابه آن به سلیقه خودتان که شامل Header و Footer و نام Metaro Club به عنوان پس زمینه باشد. ![]() موفق و پیروز باشید.
خدایا... می خواهم آنگونه زنده ام نگه داری که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید ازنبودنم خدایا ... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری ... ------------------------------------------------- برای تشکر فقط از دکمه استفاده کنیدبا سپاس |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آموزشی, مقاله, نحوه, نگارش, یک |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|