|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#21 |
|
كاربر سايت
![]() |
اولا که دستت درد نکنه.
بعدش من اولش فکر میکردم چون قبل از وایل انگل صفره پس تو وایل نمیره اما فک کنم درستش اینه که واسه بار اول که به وایل میرسه میاد تو وایل میره و تا زمانیکه شرط وایل درسته میمونه تو وایل آره؟ |
|
|
|
|
|
#22 |
|
كاربر سايت
![]() |
باز یه درد دیگه ، نمیدونم کامپسم چه مرگش شده واسه لحظه اول که روشنش میکنم ازش درجه میگیریم مثلا میده 18 درجه بعد از 100 میلی ثانیه 17تا ازش کم میکنه و میده 1 یعنی ازین به بعد درست کار میکنه فقط لحظه اول 17تا بیشتر مبزنه
برقشم جدا دادم دیدم هیچی هم بهش وصل نباشه بازم همینه تئ لحظه اول که بهش برق میدی 17 تا بیشتر میزنه 100 میلی ثانیه بعد درس میشه و درس کار میکنه کالیبرشم کردم ج نداد. ویرایش توسط mohamad.nasr : 12-08-2011 در ساعت 12:46 AM. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
كاربر سايت
![]() |
خیلی جالبه درد بعدیش اینه که درصد پراکندگی درجه تو هر ربع از اطرافش 25 درصد نیست یعنی اگر رو شمال صفر نشون بده درست و دقیق رو شرق بزاری 72 درجه است و تو ربع دیگه بالای 100 درجه!
10 بار کالیبرش کردم و نمیدونم چشه |
|
|
|
|
|
#24 |
|
مدیر بخش
![]() |
نوشته اصلی توسط alime
خوب این چیزه عادیه و ماله زمان start up خود کامپسه
|
|
|
|
#25 |
|
مدیر بخش
![]() |
چکش کردم دوباره ، درست بود فقط جای && باید از || استفاده کنی (and----->or)
|
|
|
|
#26 |
|
كاربر سايت
![]() |
بجای وایل حتما باید از do while استفاده کنی ، وقتی انگل صفره تو وایل نمیره و وایل رو رد میکنه میره.
بعدشم آخر تابع باید حتما باید اون پورت هایی که یک شده که بچرخه به سمت راست باید صفر شه تا دیگه نچرخه وگرنه از وایل که میاد بیزونم باز اون پورت ها یک هستند. من اینجوری ج گرفتم. کامپسم تا دیروز اینجوری نبود یعنی تا روشنش می کردم درست کار میکرد اما الان باید 300 میلی ثانیه وایسم. بازهم ممنونم با کمک شما بونستم برنامشو بنویسم اما کامپس رو میزارم کنار با انکودر فکر میکنم بهتر باشه. کامپس خطاش خیلی زیاده |
|
|
|
|
|
#27 |
|
مدیر بخش
![]() |
بابا میره...اگه شرط داخل وایل را به جای && از || استفاده کنی میره بخدا و اصلا درستش هم || هست..من اشتباه نوشتم.
حالا مهم اینه که نوشتین
|
|
|
|
#28 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: May 2012 نوشتهها: 3
تشكرها: 3
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 2 ![]() |
با سلام به مدیران و کاربران سایت.
من با توجه به کدهایی که در پیج اول بود می رم که کالیبره کنم ولی وارد برنامه می شه و می نویسه تند تند شمال .شرق.جنوب.غرب ما نمی رسیم این و تکون بدیم.مگه نباید ابتدا بگه روی شمال قرار دهید و من تنظیم کنم و بعد بزاریمش روی شرق و بعد دکمه ی ادامه رو بزنیم و بعد بزاریم روی جنوب و بعد دکمه رو برای کالیبره و د رنهایت بزاریم رو غرب و تموم.کالیبره شد. من نمی دونم چکار کنم لطفا اگه مدیران و کتربران اطلاعی دارن در مورد کالیبره بگن. در ضمن من از کامپس 09 (Compass 09) استفاده می کنم. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| کالیبره, کامپس, کردن |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|