|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام.
شاید یه مشکل کلی در مورد درایو کردن کامپس داشده باشید که عدد های درست و حسابی نمی ده.و هرچی هم کالیبرش می کنید درست نمیشه. راه حل: ممکن مشکلتون این باشه که کامپستون سوخته! یا اینکه داره نویز می گیره برای نویز گیری باید : 1-کامپس در دور از موتورها در ربات قرار بدید 2-کامپس را از هر منبع تغذیه دور کنید. 3-سیم هایی که تو pcb می کشید زیاد از مبدا دورش نکنید. 4-برای کامپس یه برد مستقل درست کنید که از همه مداراتون جدا باشه. 5-سیم هایی که به برد جداگانه می کشید زیاد بلند نباشه 6-سعی کنید سیم هایی که از برد کامپس به بردی که میکروکنترلرتون هست کنار میکرو قرار بگیره 7-کامپس را زیر چیزی قرار ندید. 8-از درایور موتورهاتون دورش کنید. ضمنا یه مدارای هم هست که براتون میذارم.هم میتونید نویز بگیرید و هم بدون اختلال با پروتکل i2c کار کنید |
|
|
|
| 3 کاربر از mohamad.nasr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#2 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام.یه سری از کامپس های موجود در بازار نویز پذیری زیادی نسبت به دیگردی دارد.این را کاملا بنده تست کردم.البته هر دو کامپس مدل cmps03 بود .بنده فکر می کنم سری که نویز گیری بیشتری داره ساخت devanteach نباشه و تولید شرکت ها دیگه ای البته شبیه به cmps03 باشه.
کامپس های متارو هم کاملا سالمند و حتی اگه کسی بخواد برگه ی خریدشو از devanteachمی تونیم بهش نشون بدیم. البته یه سری کامپس چینی جدا زا cmps03 در بازار اومده که من شنیدم دقتش از cmps03 هم بیشتره!!
|
|
|
|
#3 |
|
عضو تیم صائب(2vs2)
![]() |
یه پیشنهاد اساسی به تیم هایی که با کامپس کار می کنند: عموما تیم هایی که دیدم از اسپیسر در زیر کامپیس برای نگه داشتن استفاده میکنند که کاره اشتباهیه و حتی نباید از پیچ هم استفاده کرد یا فقط پیچ پلاستیکی که برای حل این مشکل می تونید از یه ستون تفلونی استفاده کنید و کامپس را در بالا ترین ارتفاع ممکن با چسب بچسبونید
|
| 2 کاربر از mehrdad به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#4 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009 نوشتهها: 8
تشكرها: 0
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 18 ![]() |
سلام . من عضو Sqr هستم . ما کامپس رو هر کاری میکردیم نویز بگیره نمیگرفت!
حتی با اسپیسر وصل کردیم به روبات . ولی خب به فکر نویز بودیم ولی هر کاری کردیم نشد بگیره ! با پیچ خشکه تست کردیم و با اسپیسر هم تست کردیم . تفاوتی نکرد ! خیلی شانس داریم انگار! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیر بخش
![]() |
احتمالا شما دقت نکرید.
ععد دادن ملاک نیست بلکه درست عدد دادن مهم است و شما ندیده اید . یک کار راحت در نویز گرفتن این است که در .0.5 متری آن صندلی آهنی قرار دهید و کامپس را کالیبره کنید آن موقع موتوجه می شوید. پیروز باشید
|
|
|
#6 | |||||||||
|
عضو جديد
0 بار تشكر شده در 0 پست
آخه تمام مقادیرشم درست میداد . حتی با نقاله ما تست میکردیم . نمیدونم والا ...
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام.
میشه با یه کامپس دیگه هم امتحان کنید..... ما هر کاری کردیم نتونستیم نویزشا از بین ببریم. حتی همین حرف شما را از یه تیم دیگه هم تو خوارزمی شنیدم ولی اونا هم گفتند که کامپس های یه تیم دیگمون نویز می گیره.... نمی دونم والا چی بگم... دیگه دارم به کامپس های جدید شک می کنما....چون یکی توی خیابانه طالقانی(اصفهان) که پروزه انجام میداد هم همینا به من گفت و گفت من تا حالا 2 تا کامپس مختلفا (البته با یک شکل)امتحان کردم و چنین چیزی وجود داره.... شاید اگه 100% درست کالیبره بشه این نویزا حذف بشه...
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر بخش
![]() |
من که بازم باور نمی کنم.
شما چه جوری می خوندید؟
|
|
|
#9 | |||||||||
|
عضو جديد
0 بار تشكر شده در 0 پست
والاما هم عین بقیه میخوندیم . فقط یه نکته که در مورد بقیه نمیدونم اینه که ما "reset to defult factory" میکردیم . ولی نمیدونم بقیه چجور کالیبره میکنن؟!
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدیر بخش
![]() |
خوب بگین چه جوری می خوندین؟؟؟؟؟
|
![]() |