|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
كاربر سايت
![]() |
از دوستان عزیز خواهش میکنم به این سوال من جواب بدن
lcd8*2در بسکام رو چطوری باید تعریف کرد؟ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر بخش
![]() |
من که تا حالا ندیدم ولی شاید ورژنهای جدیدش داشته باشه...
شایدم بتونی از همون 2*16 استفاده کنی و فقط یادت باشه 8 تا ستون داری ... میشه بگید از کجا خریدید این lcd را...؟؟؟
|
|
|
|
#3 |
|
كاربر سايت
![]() |
شاید نمیدونم.
این lcd رو از اوا الکترونیک تو طالقانبی خریدم. مرسی از کمکتون.حالا اگه خریدین و تونستین راهش بندازین بزارین تو سایت.منم همینطور. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بخش
![]() |
مطمئنی 2*8 تهههههههههه؟؟؟؟؟
فکر می کنم 2*16 از این کاراکتر کوچلوهاستااااااا با کدویژن راحت میشه راش انداخت....
|
|
|
|
#5 |
|
كاربر سايت
![]() |
اره مطمئنم که 2*8 هستش.من با بیسکام کار میکنم
اگه میدونید چطوری راه میوفته کمکم کنید. |
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2010 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 42
تشكرها: 13
45 بار تشكر شده در 17 پست
درجه: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 106 ![]() |
سلام .
دوست گرامی من این نمونه lcdها رو خودم ندیدم ولی تو اینترنت دیدم . این نوع lcd هم مثل نوعهای 2*16 و 2*20 و غیره دارای 16 پایه است که از لحاظ عملکرد مثل نمونه هایی که گفتم یعنی پایه های 4 و5 و6 به ترتیب E/RW/RS هستند و پایه های 7 تا 14 ، D0 تا D7 . LCD2*8 با CODEVISION قابل برنامه ریزیه ولی تو بسکام من ندیدم . به هر حال اگه تنظیمات LCD رو بر اساس LCD2*16 انجام بدی فکر نکنم مشکلی پیش بیا چون من خودم اینکار رو در مورد LCD2*16 امتحان کردم . تنظیمات برنامه رو بر اساس LCD2*20 دادم ولی به میکرو LCD2*16 وصل کردم و مشکلی پیش نیومد. البته به این نکته باید توجه بشه که در این حالت اگه تعداد کاراکترای رشته مورد نظر از تعداد ستونها یعنی 8 بیشتر باشه و LCD رو بر اساس LCD2*16 تنظیم کرده باشی کاراکترای 8 تا 16 نشان داده نمیشه! موفق باشید... |
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از mohammad_reza به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#7 | |||||||||
|
مدير ارشد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 186
تشكرها: 75
265 بار تشكر شده در 112 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 292 ![]() |
اصلا مهم نیست که تنظیمش نکنی. فقط حواست باشه که دیگه پایان خط رو تشخیص نمیده و خودت وقتی 8 عدد کاراکتر نوشتی برو سر خط بعدی.
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|