|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
عضو تیم آپادانا(2vs2)
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009 نوشتهها: 49
تشكرها: 16
81 بار تشكر شده در 38 پست
درجه: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 120 ![]() |
روسسورهایی که ساخت شرکت ARM هستند ، از نوع 32 بیتی و دارای معماری RISC هستند و سرعت نسبتا بالایی هم دارند و مجهز به برخی امکانات داخلی و حافظه کش مناسبی هم هستند .
قابلیت ها و باس های استانداردی که برای این پروسسورها در نظر گرفته شده به همراه سرعت بالا ، حافظه کش مناسب ، مقایسه گرهای داخلی ، تایمرهای 16 بیتی برای پیاده سازی RTC و ... ، باعث شده که عملکرد این تراشه ها نسبت به انواع دیگر پروسسورهای هم تراز ، دارای کیفیت و قدرت بالاتری باشه . البته ARM ها پروسسور هستند نه میکروکنترلر . برای اطلاعات بیشتر می تونید از سایت ARM استفاده کنید : http://www.arm.com/products/CPUs ]برای یادگیری هم یه تعداد E-BOOK تو سایتش معرفی شده که با تهیه اونا می تونید شروع به یادگیری کار با این پروسسورها کنید . http://www.arm.com/documentation/books.html البته لازم به ذکر هست که در حال حاضر میکروکنترلرهایی هم ساخته شدند که هم دارای امکانات بالایی هستند و هم از هسته ARM استفاده می کنند . که نمونه ای از این میکروکنترلرها ، LPC2138 هست که دارای 512 کیلو حافظه فلش ، 32 کیلو حافظه رم ، مبدل آنالوگ به دیجیتال ، مبدل دیجیتال به آنالوگ و ... هست APADANA GROUP |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
عضو تیم آپادانا(2vs2)
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009 نوشتهها: 49
تشكرها: 16
81 بار تشكر شده در 38 پست
درجه: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 120 ![]() |
البته این رو هم باید اضافه کنم که خیلی از میکروکنترلر ها از این میکرو پروسسر به عنوان هسته ی مرکزی استفاده میکنند.
معمولاً شناخته شده ترین میکرو کنتلر هایی که هسته ی Arm دارند یکی سری های LPC هستش که ساخت شرکت فیلیپس هست و یک سری هم سری میکروکنترلر های Arm7 , arm9 , arm cortex هستش. در بازار ایران فعلاً فقط سری Arm7 گیر میاد که دارای مدل های at91sam هست که ساخت شرکت atmel هستش.. متاسفانه در خارج از کشور این نوع از میکرو کنتلرها از رده خارج شده و لی هنوز در ایران زیاد از این نوع ها استفاده نمیشه.. این جا چند نمونه از این انواع میکرو کنتلر ها و کاربرد هاشون رو میگذارم: arm7 AT91SAM7A : این سری برای کار هایی که به شبکه های can نیازه مناسبه و بقیه امکاناتش معمولی هست. AT91SAM7L : قابلیت ویژه این سری مصرف بسیار کم انرژی است. برای همین برای کار های پرتابل(استفاده از باتری) بسیار مناسبه. AT91SAM7S : این سری برای شروع بسیار مناسبه و تقریبا همه امکانات ، مخصوصا sam-ba ، رو داره و یه چیز همه منظوره هست AT91SAM7SE : این سری مثل همون 7s هست فقط یه باس اضافه برای مموری خارجی داره AT91SAM7X : قابلیت ویژه این سری امکانات کامل شبکه مثل ethernet هست. در حقیقت کاملتر از 7a هست. arm9 : AT91SAM9 (مثل at91sam9260) : برنامه نویسی این سری شبیه arm7 هست و تقریبا تمام امکاناتی رو که در بالا گفته شد رو یکجا داره!!! علاوه بر اینحا دارای فرکانسی نزدیک به 3برابر arm7 هست! AT91SAM9XE : این سری دارای امکانات بیشتری برای شبکه هست AT91X40 : مشخصه ویژه این سری حجم بالاتر فلش و حافظه ،در حد چند مگ، هست APADANA GROUP |
|||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از erfan به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#3 | |||||||||
|
مدير ارشد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 186
تشكرها: 75
265 بار تشكر شده در 112 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 292 ![]() |
اگه خدا بخواد از اوایله سال دیگه (89)آموزش Arm شروع می کنم
خیلی جالبه محشره
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
كاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010 محل سکونت: Isfahan نوشتهها: 102
تشكرها: 91
54 بار تشكر شده در 27 پست
درجه: 9 [ ]سابقه: 0 / 202 ![]() |
arm و avr بیشتر در چه جا ها یی استفاده میشن؟
میتونن جای همدیگه رو بگیرن؟ |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیر بخش
![]() |
درسته که ARM را همه میکروکنترلر می دونند اما ARM فقط هسته و cpu یه سری از میکروکنترلرهایی هستند که هستشون از ARM هست...
َاینو همیشه به یاد داشته باشیم... به نظر من که فقط آرم فیلیپس.... (((منم بلدم)) دیگه باید کم کم قید avr را زد چون با وجود آرم و PIC دیگه به نظر من میکرویی کاملا ضعیف و تحقیر شده است... خیلی سرعتششششش بالاست و امکاناتشم خیلی خیلی جالبه!!!
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
كاربر فعال
سرعتش چقدر بالاست؟چه امکاناتی داره؟اینکه فقط هستست دقیقا یعنی چی؟
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
كاربر فعال
ووااااااااااای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
از 8MHz داره تا1.25GHz (کمتر یا بیشتر) همینطوره یا من اشتباه میکنم؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
مدير ارشد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 186
تشكرها: 75
265 بار تشكر شده در 112 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 292 ![]() |
آقای نصر یکم تحقیق کنید بپرسید بعدش ...
من سنگ avr رو به سینه نمی زنم ولی مدل avr با هسته ی arm خیلی امکانات بیشتری داره نسبت به بقیه تا من دیدم !!!! قیمتش هم مناسبه ولی کتابی براش نوشته نشده ولی در eca و کویر در موردش خیلی تاپیک هست و کویر آموزشش رو هم ارائه کرده...
|
|
| اين کاربران از Kooshan به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#9 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Mar 2011 نوشتهها: 1
تشكرها: 0
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 ![]() |
جالبه میکرو به این باحالی ولی کسی در موردش حرف نمی زنه الان چند ماههست که لینک کسنی نگذاشته !!!!!!!!
من که دارم یک سری کلاسها در شیراز می گزارم (استاد خوبی هم پیدا کردم ) |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|