|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام .این مقاله را از سایت ژوپین دانلود کردم.
ترجمه ی Help در Pic basic pro می باشد. اینم لینک دانلودش: http:// http://rapidshare.de/files/4...farsi.pdf.html |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر بخش
![]() |
این مقله خراب است لطفا در ستش کنید
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام.شرمنده سرعت اینترنت در این روزها خرابه و درست این مقاله بازسازی نشده.درستش می کنم.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام اینم لینک جدید دانلودش:
RapidShare: Easy Filehosting |
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیر بخش
![]() |
این هم خراب
آقای نصر سایت رپید شیر قسمت کاربر رایگان آن فقط یک بار قابل استفاده است
بیا با افق مهربانی کنیم،غم پونه راآسمانی کنیم،بیا توی نقاشی قلبمان،رز عشق را ارغوانی کنیم --------------------- ویرایش توسط Razavi : 08-15-2009 در ساعت 01:48 AM. دلیل: لطفا از ایجاد پستهای کوتاه برای بالا بردن امتیاز خود در سایت خودداری نمایید |
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر بخش
![]() |
شرمنده اما من اینگار باید آموزش دانلود هم بذارم.من تستش کردم کار کرد.
شما وقتی روی لینک کلیک می کنید سپس گزینه ی free را انتخاب کنید.سپس روی آیکن آبی رنگ که روش download نوشته کلیک کنید.من هم با فایرفکس و هم اکسپلورر تستش کردم. با تشکر
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر بخش
![]() |
اولا حتما با آی پی شما جواب می ده رو من که جواب نمیده و دوما شما نمی خواد به من یاد بدید برید آپلود کردن را یاد بگیرید
|
|
|
#8 |
|
مدیر بخش
![]() |
کامپایلر pic basic pro یکی از ساده ترین کامپایلر ها برای برنامه نویسی میکرو هست .
برنامه در نرم افزار micro code studio plus و یا به اختصار mcsp نوشته می شود و کامپایلر ، آن را ترجمه کرده و چندین فایل با پسوند های مختلف همچون .hex و .asm و .pbp و.... تبدیل می کند که فایل .hex به درد ما می خورد که باید توسط نرم افزار پروگرمر (مثل icprog یا epic و...) و سخت افزار پروگرمر (که در مباحث بعدی نقششو up می کنم) باید داخل حافظه اجرایی میکرو قرار دهیم تا میکرو بتواند دستورات ما را اجرا کند . همچنین می توانید نرم افزار کامپایلر را در انتها دانلود کنید .ابتدا فایل را unzip کنید . سپس داخل پوشه MCStudioPlus فایلی به نام CodeStudio.exe وجود دارد . آن را باز کنید .اگر برای اولین بار است که شما این نرم افزار را باز می کنید ، باید کمی صبر کنید تا نرم افزار به صورت اتوماتیک جستجو را شروع کند و فایل های مورد نیاز خود را روی هاردتان پیدا کند . بعد نرم افزار باز می شود . در قسمت toolbar یک عدد combobox را می بینید که داخل آن نامی نوشته شده است . مثلا 16f877A که این شماره ، نام میکرو مورد نظرتان را مشخص می کند . یعنی شما با هر میکرویی که می خواهید کار بکنید ، حتما باید نوع آن را مشخص کنید . در قسمت زیر این کومبوباکس بخشی را می بینید که داخل یک کادر ستاره ای قرار دارد . این بخش مربوط به توضیحات برنامه ای است که می نویسید و توی برنامه اهمیتی ندارد و دخالتی نمی کند . زیر این کادر محیطی است که شما باید دستورات برنامه تان را وارد کنید . لازم به ذکر است که با نوشتن هر خط باید با زدن کلید enter به خط بعدی بروید . بعد از اینکه برنامه تان را نوشتید باید آن را save کنید . سپس برای کامپایل کردن آن دکمه compile (در بالا سمت چپ . کنار کومبوباکس) را بفشارید تا برنامه ای را که نوشته اید کامپایل شود . فایل هگز و بقیه در همان مسیری که برنامه را ذخیره کرده اید ، ایجاد خواهد شد . پس از فشار دادن دکمه کامپایل اگر برنامه شما درست باشد ، پس از اتمام مراحل ، در قسمت پایین نرم افزار(statusbar) عبارت success را مشاهده خواهید کرد و اگر برنامه تان مشکل داشته باشد ، عبارت compilation error درج خواهد شد . نحوه برنامه ریزی میکرو بعداز اینکه شما برنامع تان را نوشتید و کامپایل کردید باید فایل هگز را داخل میرو قرار بدهید یا به اصطلاح میکرو را پروگرم کنید . برای این کار ابتدا سخت افزار پروگرمر را به کامپیوتر خود متصل نمایید . سپس نرم افزار icprog را از همان پوشه ای که کامپایلر قرار دارد اجرا نمایید . سپس فایل هگز خود را load کنید و دکمه program all را فشار دهید تا میکروتان پروگرم شود . فرمان ها در زبان pic basic pro عملیات ریاضی + عمل جمع مثال : a=b+c (در مثال قبل مقادیر bو c با یکدیگر جمع می شوند و داخل a قرار می گیرند) - عمل تفریق * عمل ضرب مثال: a=b*c ** 16 بیت بالا از عمل ضرب /* 16بیت وسط از عمل ضرب / تقسیم // باقیمانده تقسیم <>1 یا w=w<<4 عملگر dig برای جدا کردن یک رقم از عددی چند رقمی به کار برده می شود . به طور مثال فرض کنید عدد ما 5961 می باشد . ما می خواهیم رقم یکان و دهگان آن را جدا نموده و در دو مکان مختلف از حافظه ذخیره کنیم . برای این منظور ا زعلمگرdig استفاده می کنیم . برای جدا کردن رقم یکان s=s dig 0 برای جدا کردن رقم دهگان s=s dig 1و ........ ماکزیمم و مینیمم B1=b0 max 100 در مثال فوق مقدار b1 برابر با بزرگترین مقدار از بین مقادیر 100 و ذ0 خواهد بود . B1=b0 min 100 در عبارت فوق ، مقدار b1 برابر با کوچکترین مقدار از بین مقادیر 100 و b0 خواهد بود .بنابراین b1 نمی تواند مقداری بزرگتر ار 100 داشته باشد مفاهیم اولیه زبان pic basic : متغیر ها : متغیر ها برای مقادیر مختلف ریاضی و منطقی بکار می روند . بعنوان مثال اگر بخواهیم برنامه شمارنده ای بنویسیم که از صفر الی 9 شروع به شمارش نماید ، می بایست عدد صفر را در یک متغیر ذخیره کرده و هر بار یک واحد عدد قبلی را افزایش دهیم . بدین ترتیب به متغیر مذکور مقادیر مختلف را مقدار دهی می کنیم . دستور var برای تعریف کردن متغیر به کار می رود . در برنامه نویسی به زبان pbp ، سه نوع متغیر مختلف به صورت ذیل می توان تعریف نمود : بیت (bit) بایت(byte) کلمه(word) بیت : متغیری تک بیتی می باشد که فقط می تواند اعداد 0 و 1 را در خود ذخیره کند . بایت : متغیری 8 بیتی می باشد که می تواند اعداد بین 0 تا 255 را د رخود ذخیره کند . کلمه : متغیری شامل 2 بایت یا 16 بیت می باشد که می تواند اعداد بین 0 تا 65535 را در خود ذخیره کند . فرض کنید می خواهیم متغیری به نام m را از نوع بایت تعریف کنیم . به این صورت عمل می کنیم : M var byte همچنین لازم به ذکر است که کامپایلر pbp نسبت به بزرگ و کوچک بودن حروف حساس نیست . یعنی متغیری با نام b و متغیری با نام B با یکدیگر برابر می باشند . مقادیر ثابت (constant) مقادیر ثابت را در 3 مبنا می توانیم به مار ببریم : دسیمال(مبنای 10) ، باینری (مبنای 2) و هگزا دسیمال(مبنا 16) اعداد در مبنای دسیمال را به صورت معمولی می نویسیم . (بدون هرگونه علامتی).b1=21 اعداد در مبنای باینری را با علامت % قبل از آن مشخص می کنیم .m=%10001110 اعداد در مبنای هگزا دسیمال (مبنا 16) را با آوردن علامت $ مشخص می کنیم . k=$4B دستور tris برای کار با میکرو اولین کاری که انجام می دهیم این است که به میکرو بفهمانیم که از کدامیک از پایه هایش می خواهیم استفاده کنیم . یعنی از کدام پورت از میکرو می خواهیم استفاده کنیم و اینکه این پورت به صورت ورودی است یا خروجی . این کار را با استفاده از دستور tris انجام می دهیم . اگر با استفاده از این دستور به پایه ای مقدار 0 را اختصاص دهیم ، آن پایه به صورت خروجی تعریف خواهد شد . همچنین اگر به آن مقدار 1 را اختصاص بدهیم ، به صورت ورودی تعریف خواهد شد . فرض کنید می خواهیم کلیه بیت های پورت B را به صورت خروجی تعریف کنیم . پس باید بنویسیم : Trisb=0 و یا trisb=%00000000 و یا trisb=$00 حال فرض کنید که از 8 بیت موجود بر روی پورت c ، قصد داریم که بیت های صفرم و اول و پنجم و ششم را به صورت ورودی و بقیه بیت ها را به صورت خروجی تعریف کنیم . پس به این صورت عمل می کنیم : Trisc=%01100011
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|