|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010 نوشتهها: 10
تشكرها: 10
4 بار تشكر شده در 2 پست
درجه: 2 [ ]سابقه: 0 / 25 ![]() |
سلام
میکرو18f8720چند خروجی برای درایور موتور ها دارد؟چند خروجی pwmدارد؟(در صورت امکان نام پایه ها را بیان کنید.) کلا برای سیستمی با سه موتور چه میکرو pic را معرفی می کنید که راحت با basic برنامه نویسی بشه؟ متشکرم |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر بخش
![]() |
نوشته اصلی توسط asman
سلام...
به نظر من میکروی فوق العاده قوی هستش ولی یکمی کار باهاش سخته!! خیلی امکاناتشم عالیه... این میکرو دارای 80 پایه در پکیجه TQFP 80 می باشد که فاصله پایه هاش خیلی کمه و لحیم کاریش فوق العاده سخت!! در ضمن اول چندتاشا بخرید و ذخیره کنید چون ممکنه بعضی موقع ها گیر نیاد!!! دارای 68 تا پایه ی ورودی و خروجی هستش!! پایه هایی که با پسوند CCP که مخفف CAPTURE/COMPRARE/PWM هستش را می تونید باهاش به صورت سخت افزاری pwm تولید کنید که دقت pwm می تونه 8 بیت ارائه کنه!! این میکرو دارای 5 کانال CCP می باشد!! توجه داشته باشید که ممکنه توی دیتاشیت چندین پایه را به عنوانه CCP2 معرفی کرده باشه که از هر دوش به صورت هم زمان نمیشه استفاده کرد!!! برای برنامه نویسیش خیلی ممکنه مشکل پیدا کنید چون کامپایلرهای موجود معمولا Demo هستند و فایده ندارند و باید یه MPASM خیلی خوبم داشته باشید... زبان بیسیک هم یه زبان غیر ساخت یافته است و به نظر من هر چه زودتر ازش دورشید!!! ولی خیلی راحته من که خیلی دوسش دارم!!! به نظر من به جای PBP از CCS استفاده کنید ... اینجاست که ضرب المثل معروف .... در کل سه پیشنهاده زیر را بهتون می کنم... 1-اگه PIC را تازه شروع کردید و مرجع خوبی ندارید و میبینید زیاد نمیتونید توش پیشرفت کنید سراغ AVR برید!! نمی گم کدوم بهتره اما فعلا که بازارش حسابی داغه و مشکلاتتون را راحت تر می تونید حل کنید ...(((جوات تره!!)) 2-برای کار با 18f8720 و بیسیک نیاز به یه MPASM خوب دارید که کم گیر میاد!!! 3-اگه هم میخواهید با PIC کار کنید و سه موتوره نظرم اینه که دنباله یه میکرویی بگردید که بیش از 3 تا ccp داشته باشه!یا اینکه با استفاده از ارتباط بین دو میکرو با چندتا میکرو کار کنید! موفق باشید...
|
|
| اين کاربران از mohamad.nasr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#3 | |||||||||
|
عضو جديد
4 بار تشكر شده در 2 پست
سلام واقعا متشکرم
شما کتاب -سایت -جزوه- یا هر مرجع خوب دیگه ای ازبیسیک یا پی آی سی نمیشناسید که به من معرفی کنید؟ |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بخش
![]() |
نوشته اصلی توسط asman
سلام...
توی انجمن برای برنامه نویسی چندتا برنامه خوب هست با چندتا پروژه که به دردتون می خوره... کتابم واسه آموزش سخت افزار کتاب دیباگران تهران بد نیست اما برای برنامه نویسی help خوب pic basic مرجع خیلی خوبیه!! موفق باشید!
|
|
| اين کاربران از mohamad.nasr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#5 | |||||||||
|
عضو جديد
4 بار تشكر شده در 2 پست
سلام
نویسنده ی این کتاب ها ..؟؟ (البته اگه ممکن) |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر بخش
![]() |
فکر کنم مجتبی داشخانه!
برای برنامه نویستون به زبان بیسیک یه کتاب دوجلدی جهاد دانشگاهی داره..(که نویسنده اش خاطرم نیست!) که اگه گیر بیارید خیلی خوبه..(جلد یکش مشکی و دومی قرمز!!)
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|