|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
كاربر سايت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 84
تشكرها: 57
45 بار تشكر شده در 28 پست
درجه: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 178 ![]() |
سلام و خسته نباشید.
میخوام یک پروژه ی تمرینی بسازم که باهاش بتونم اطلاعات رو از یک میکرو از طریق مادون قرمز به یک میکروی دیگه بفرستم. من فکر میکنم بشه اینجوری که میگم انجام بشه ولی دستورشو نمیدونم : برای میکروی فرستنده تعریف کنیم : مثلا ابتدا پورت C.0 رو یک کن سپس 100ms صبر کن بعد پین را 0 کن و 50ms صبر کن که کد کاملش به صورت زیر میشه که البته این کد ها همون حروف مورس هستند : ;PORTC.0=1 ;(delay_ms(100 ;PORTC.0=0 ;(delay_ms(50 اگر کسی نمونه ی برنامه ساده ای داره بزاره. ممنون ویرایش توسط Nuendo : 11-13-2011 در ساعت 03:34 PM. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
كاربر سايت
![]() |
شما برای ارسال اطلاعات توسط مادون قرمز باید بیاید برای فرستنده از آیسی 555 استفاده کنید و یک پالس با استفاده از این آیسی بر روی سنسور فرستنده مادون قرمز ایجاد کنید البته خودتون واردتر هستید
http://www.metaroclub.com/forum/f21/555-79/#post5451 بعد برای گیرنده از گیرنده مادون قرمز hs0038 که از سری گیرنده های TSOP هست استفاده کنید که من با بسکام اردیبهشت امسال این کار رو کردم کنترل تلوزون رو جلوش میگرفتی بعد هر دکمه ای رو میزدی یه فرکانسی میگرفت و رو LCD نشون میداد!!! ویرایش توسط alime : 11-14-2011 در ساعت 09:56 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
كاربر سايت
![]() |
پیشنهاد آقای Mohamad nasr هم همینه که من میگم
پیشنهاد می کنم از گیرنده های مادون قرمز مدار مجتمع استفاده کن و با پرتکل usart تبادلت را انجام بده... واسه ی ارسال هم باید یه موج 38 کیلوهرتز را با خروجی usart ضرب کنی تا گیرنده بتونه بگیره چون معمولا فرکانس این گیرنده سه پایه ها 38کیلو هرتزه... http://www.metaroclub.com/forum/f21/a-1410/#post5452 |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|