|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#41 |
|
كاربر سايت
![]() |
نوشته اصلی توسط mehdi
سلام در کل مسابقات با اینکه اولین دوره اش بود خیلی خوب بود اما همون طوری که گفته بودم یه سری اقدامات دور از انتظار بود برای مثال:اینکه هیچ کس نمیتونست دور میز بره و از نزدیک مسابقه رو ببینه و اونو لمس کنه درسته که دیتاشو وجود داشت اما خب قبول دارین دیدن از نزدیک یه چیز دیگه اس؟
خب من اونجا هم این مطلب رو به یکی از مسئولین مسابقات(فکر میکنم یکی از داوران مین یاب بودن)گفتم و ایشون هم دلیل اوردن ولی غیر منطقی به نظرم اومد ایشون گفتن اگه یکی بخواد مادون قرمز بفرسته و در کار رباتها اختلال ایجاد کنه نتونه به نظرتون دلیل قانع کننده ایه؟ با تشکر از همه عزیزانی که مسئول برگزاری بودند
|
|
#42 |
|
كاربر سايت
![]() |
میتونین بگین کدوم مسابقه اینطوری بوده که شرکت کننده ها زمین رو لمس کردند؟
زمین مسابقه که با سکو ها 3 متر بیشتر فاصله نداشت.حتما شما ته سکو ها نشسته بودین که نمیتونستین زمین رو به خوبی ببینین. اگه میخواستیم اینطور باشه که دیگه توی سالن جایی برا خودمون باقی نمی موند واسه داوری. فکر نکنم مسابقه ای با حضور شرکت کننده گان در کنار زمین برگزار بشه البته به گونه ای که شما گفتین زمین رو لمس کنن. این جز مشکلات در برگزاری مسابقه حساب نمیشه
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| استاد, جام, رباتیک, سرای, شهرضا, طاهر, مسابقات, پژوهش |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|