|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 28
تشكرها: 15
11 بار تشكر شده در 6 پست
درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 75 ![]() |
فاصله سنح با avr با SRF02
سلام.......... من میخوام یه فاصله سنج دقیق با ماژول SRF02 از 10 سانت تا فاصله 3 متر رو انجام بدم با ATMEGA32 با زبان C کسی اگر قبلا این کا رو انجام داده لطفا بهم کمک کنه |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير ارشد
![]() |
عزیزم اینجا که مغازه ی ربانی نیست که..
اگر اینجور پروژه ها را را می خواهید.لاقل دو تا مطلب بذار تو سایت تا ما هم دلمون خوش باشه..
|
|
| 2 کاربر از emami به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#3 |
|
مدیر بخش
![]() |
بعدشم ، یه سری تحقیقاتی تو اینترنت انجام بدید ، می فهمید که با srf02 نمیشه 10 سانت را اندازه گرفت...
حداقلش 16 سانتیمتره!!! بعدشم یه توجهی به انجمن ها بکنید ، شما توی دوتا انجمن میتونستید این پستتون را بپرسید... در کل اگه راهنمایی می خوایند ، سوال بپرسید ، تا جواب بگیرید....
|
|
| 3 کاربر از mohamad.nasr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#4 | |||||||||
|
مدير ارشد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 186
تشكرها: 75
265 بار تشكر شده در 112 پست
درجه: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 292 ![]() |
زحمتم کشیدن چندتا گذاشتن ولی اصلا کیفیت نداشت متاسفانه.
|
|
| 2 کاربر از Kooshan به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#5 |
|
مدير ارشد
![]() |
خب همانطور که آقای نصر گفتند ماژول انتخابی شما این دقت را نداره...
اگه چیزه دیگه ایی سراغ داری بگو تا برات بزارم..
|
|
| اين کاربران از emami به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#6 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام...
این تابع را میتونید واسه srf02 و Srf10 و حتی srf08 هم استفاده کنید.. اگه جاییش را ایراد داشتید بگید تا توضیح بدم... البته اون Delay که بعد از ارسال در نظر گرفته میشه واسه ی srf02 ,10 می تونه کمتر یا بیشتر هم باشه اما واسه Srf08 حتما باید 70 میلی ثانیه در نظر گرفت... این وقفه ی بین برنامتون را می تونید با استفاده از تایمر یا کانتر حذف کنید... اگه می خوایند میتونم برنامه کاملش را با پروژه و... بذارم!؟؟! کد PHP:
|
|
| اين کاربران از mohamad.nasr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#7 |
|
كاربر سايت
![]() |
با سلام خدمت بچه های گل
اگه میشه در مورد تغییر ادرس یکم توضیح بدین که چگونه انجام میشه من میخوام دو تا srf02 راه اندازی کنم توی تغییر ادرس مشکل دارم اگر لطف کردین یه نمونه سورس برام گذاشتین که دیگه عالیه
|
|
|
#8 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Mar 2012 نوشتهها: 1
تشكرها: 3
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 ![]() |
سلام
ما واسه درس اندازه گیری از این مدار فاصله یاب با اولتراسونیک استفاده میکردیم حالا خودتون ببینید چطوره مدارشsrm2_source.zip hex_source.zip |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|