|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 |
|
كاربر سايت
![]() |
من رفتم و این رو پیدا کرم
مثلاً اگر میخواهید به OCR1A مقدار 500 بدید ، اگر به صورت هشت بیتی بخواهید مقدار بدید باید بنویسید: OCR1AL=0XF4; OCR1AH=0x01; ولی اگر 16 بیتی کارکنید دوخط بالا رو پاک میکنید و خیلی راحت مینویسید: OCR1A=500; حالا مشکل من اینجاست که من این تنظیمات رو وارد کردم: کد:
// Timer/Counter 3 initialization // Clock source: System Clock // Clock value: 1000.000 kHz // Mode: Ph. correct PWM top=03FFh // OC1A output: Non-Inv. // OC1B output: Non-Inv. // OC1C output: Discon. OCR3AL=0XFF; OCR3AH=0xFF; و پایه های تایمر سه رفته به Enable موتورهام اونوقت هنوز سرعت موتوهام کمه انگار هنوز تایمر به حداکثر خودش نمیرسه چکار کنم؟ ویرایش توسط alime : 12-09-2011 در ساعت 04:19 PM. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
مدیر بخش
![]() |
الان top=3ff=1023 هست...یعنی دقتت 10 بیتی نه 16 بیتی.. پس اگه می خوای به حداکثر برسه باید
OCR1AH=0x03; OCR1Al=0xff; فرکانستون هم خیلی زیاده بعد اول باید Highbyte را عدد دهی بعد lowbyte
|
|
| اين کاربران از mohamad.nasr به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#13 |
|
كاربر سايت
![]() |
خدا عمرت بده کجا بودی تا الان برادر!
قربون کمکت ، روشنم کردی خدا چراغتو روشن نگه داره! چجوری در مبنای 10 میشه؟ من در مبنای 16 حساب کردم درسته 1*15 + 16*15 + 16*16*3 = 1023 و اینکه منظورت از اینکه فرکانسم زیاده چیه؟ این مشکل بحساب می آد؟ ویرایش توسط alime : 12-09-2011 در ساعت 04:51 PM. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
مدیر بخش
![]() |
نوشته اصلی توسط alime
اگه فرکانست زیاد باشه تغییرات pwm دیگه روی موتور تاثیری نداره و اگه هم از یه حدی کمتر باشه باعث ضربه زدن موتور میشه
10 بیتی یا 16 بیتی ربطی به مبنا نداره --0x3ff=1023=10bit اوکی؟
|
|
|
|
#15 |
|
كاربر سايت
![]() |
اوکی. زیاد سوال پرسیدم نه؟
بازم شرمنده این درسته؟ // Timer/Counter 1 initialization // Clock source: System Clock // Clock value: 1000.000 kHz // Mode: Ph. correct PWM top=01FFh // OC1A output: Non-Inv. // OC1B output: Non-Inv. // Noise Canceler: Off // Input Capture on Falling Edge // Timer 1 Overflow Interrupt: Off // Input Capture Interrupt: Off // Compare A Match Interrupt: Off // Compare B Match Interrupt: Off اصلا کلن کارم تو pwm واسه موتورهام درسته؟ |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|