|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام به همگی.
من توی کاتالوگ 128 یه سری پایه دیدم که در کنار اسم پورت (مثلا PA7) یه سری چیز مثل AD ,A,ADC نوشته می خواستم بدونم هرکودوم ماله چیه و چیکار می کنه و همچنین پایه ی pen واسه ی چیه؟ با تشکر |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير ارشد
![]() |
سلام...
پایه های ADC میکرو مربوط به ماژول ADC بوده و وودی ولتاژ آنالوگ به این واحد. این میکرو قابلیت پشتیبانی سخت افزاری از حافظه های خارجی تا 256k را دارا می باشد... خطوط A خطوط آدرس و خطوط AD خطوط آدرس و دیتا می باشد... این میکرو دارای هشت خط دیتا و شانزده خط آدرس است.... خطوط آدرس و دیتا توسط ALE از پورت مشترک جدا می شوند می شوند... خواهش می کنم. قابلی نداشت...
|
|
| اين کاربران از emami به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#3 |
|
مدیر بخش
![]() |
سلام آقای امامی.پایه pen واسه ی چیه؟
|
|
|
|
#4 |
|
مدير ارشد
![]() |
پایه ی pen مربوط به قسمت برنامه ریزی میکرو است...
اگر این پایه را در هنگام روشن شدن (ریست power on ) صفر کنیم میکرو وارد مد برنامه ریزی با spi می شود....
|
|
|
|
#5 |
|
كاربر سايت
![]() |
با سلام
atmega 1280 چه تفاوتی با 128 داره.شنیدم 16 تا adc داره.درسته.
|
|
|
#6 |
|
كاربر سايت
![]() |
سلام
من یک مشکلی دارم اونم در مورد تایمر mega128 هست من قبلا تو mega16 برای تایمر 1 تایمر کد:
// Timer/Counter 1 initialization // Clock source: System Clock // Clock value: 1000.000 kHz // Mode: Ph. correct PWM top=03FFh // OC1A output: Non-Inv. // OC1B output: Non-Inv. // OC1C output: Discon. OCR1A=700; به تایمر عدد میدادماما تو mega 128 برای استفاده از تایمر 3 این OCR3A=700; جواب نمیده ارور میده |
|
|
|
|
|
#7 |
|
كاربر سايت
![]() |
خدا عمرتون بده کمک کنید بخدا مسابقه داریم خیر ببنید از زندگیتون
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر بخش
![]() |
خوب باید اول 8 بیت با ارزش را عدد بدی بعد 8 بیت کم ارزش
|
|
|
|
#9 |
|
كاربر سايت
![]() |
یعنی این؟
ocr3ah=0xff آره؟ocr3al=0x0f تست کردم سرعتمو خیلییی آورد پایین یه چیزی انگار مثله ocr3a=300 مثلا تو این مایه هاست انگار |
|
|
|
|
|
#10 |
|
كاربر سايت
![]() |
کسی از دوستان اگر کمک کنند ممنون میشویم!
|
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|