|
به نظر می رسد که شما عضو سایت نیستید و یا وارد نشده اید, امکان ارسال مطلب و دانلود فایل و همچنین دسترسی به انجمن هایی که فقط اعضا ثبت نام شده امکان دسترسی به آن را دارند از امتیازات ثبت نام در سایت میباشد. لطفا از طریق این لینک برای ثبت نام اقدام نمایید. |
|
| جدیدترین موضوعات انجمنها | |
|
|
||||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 28
تشكرها: 15
11 بار تشكر شده در 6 پست
درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 75 ![]() |
سلام
من احتیاج به کمک شما دوستان دارم ... دنبال یه سنسور سنجش ضربان قلب میگردم .... که با میکرو avr atmega32 راه اندازیش کنم .......... اگر کسی ماژول آماده ی این سنسور و یا سنسور فشار سنج خون رو دیده به من کمک کنه و به من اطلاع بده ...... ممنون ......... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
مدير كل سايت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009 محل سکونت: نصف جهان نوشتهها: 501
تشكرها: 393
754 بار تشكر شده در 302 پست
درجه: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 491 ![]() |
ساده ترین و ارزانترین روش برای انجام این کار استفاده از سنسور مادون قرمز است.
در واقع شما با ارسال نور مادون قرمز به یک نقطه از بدن(معممولا لاله گوش یا نوک انگشت) و دریافت بازتابش آن و محاسبه تعداد پیک تغییرات در واحد زمان تعداد تپش قلب فرد را محاسبه کنید. از این مدار می توانید به عنوان نمونه استفاده کنید: ![]() موفق باشید
خدایا... می خواهم آنگونه زنده ام نگه داری که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید ازنبودنم خدایا ... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری ... ------------------------------------------------- برای تشکر فقط از دکمه استفاده کنیدبا سپاس |
|||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از Razavi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#3 | |||||||||
|
مدير كل سايت
خدایا... می خواهم آنگونه زنده ام نگه داری که نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید ازنبودنم خدایا ... به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری ... ------------------------------------------------- برای تشکر فقط از دکمه استفاده کنیدبا سپاس |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
مدير كل سايت
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از Razavi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#5 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011 محل سکونت: اصفهان نوشتهها: 28
تشكرها: 15
11 بار تشكر شده در 6 پست
درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 75 ![]() |
سلام -----
از راهنمایی های شما دوستان خیلی مچکرم........... من توی بعضی از سایت ها دیدم که پروژه ی آماده ی سنجش ضربان قلب را با میکرو atmega 32 آماده میفروشند ... طبق گفته ی سازنده ی اون .... از همون سنسور هایی که در تردمیل های ورزشی بکار رفته ، ساخته شده... یعنی فرد زمانی که 2 تا دسته ی تردمیل رو میگیره و کف دستش دقیقا روی 2 صفحه ی فلزی تعبیه شده روی دسته ها قرار میگره .... یک سیگنال ضعیفی به یک مدار interface میدهد ...حال توسط میکرو ..... خوانده میشود ......... اگر میشه در مورد اون سنسور هایی که در تردمیل ها هست کمکم کنید ......... یا اگر ماژول آماده ی این سنسور در بازار هست که بشه به میکرو avr متصلش کرد ......به من خبر بدهید ....مرسی .... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011 نوشتهها: 1
تشكرها: 0
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 ![]() |
سلام
منم دنبال سنسور فشار خون می گردم و سنسور اندازه گیری دمای بدن اگه کمکم کنید ممنون می شم |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011 نوشتهها: 1
تشكرها: 3
0 بار تشكر شده در 0 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 ![]() |
نوشته اصلی توسط razavi
سلام
تصویر باز نمی شه |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
مدير كل سايت
این چند مدار هم به صورت نمونه که به راحتی میتونین با سنسور مادون قرمز بسازید: سنسور نوری ضربان قلب سنسور نوری ضربان قلب ساده با قابلیت اتصال به کامپیوتر
|||||||||
|
|
|
| اين کاربران از Razavi به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#9 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2011 نوشتهها: 8
تشكرها: 2
2 بار تشكر شده در 2 پست
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 18 ![]() |
یه نگاهی به این بکنین
فکر کنم خیلی ساده تر از اونی باشه که فکرشو میکنیم www.sunrom.com/files/1157-datasheet.pdf |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
عضو جديد
![]() تاریخ عضویت: Dec 2011 نوشتهها: 8
تشكرها: 2
2 بار تشكر شده در 2 پست